پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: متاسفانه با وجود همه حمایتهای استاندار و سازمانها در ستاد مقابله با کرونای تهران به خوبی نمیتوانیم جلو برویم و اختیارات این ستاد باید افزایش پیدا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده در جلسه ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران افزود: در زمینه تست از بسیاری از کشورها عقب هستیم و دیروز در امریکا ۱۰۰ هزار تست انجام شد که در کشور ما هشت هزار مورد بود و ما در کشور فرانسه که جمعیت کمتری هم از ایران دارد، دیروز شاهد ۵۰ هزار تست کرونا بودیم.
وی گفت: تمرکزمان را به جای این که روی تست و پیشگیری بگذاریم در بحث درمان گذاشته ایم و با این وضع به جایی نمیرسیم.
دکتر کوهپایه زاده گفت: ۵۰ درصد موارد فوتی ناشی از کرونا مربوط به استان تهران است، مگر جمعیت تهران ۵۰ درصد جمعیت کشور است که ما با این آمار مواجهیم.
وی افزود: قطعا ستاد مقابله با کرونای تهران آن طور که باید، برش و نفوذ ندارد؛ چرا باید در ستاد تهران، بالادستی مانند ستاد ملی داشته باشیم و چرا قرارگاههای استانی تقویت نمیشوند؟
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به لحاظ زیرساختی هم مشکلات فراوانی داریم و شهرستانهای ملارد و شهرقدس حتی یک تخت بیمارستانی ندارند و ۲۷۰ طرح بهداشتی ما فقط کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت داشته است.
دکتر کوهپایه زاده افزود: با این نحوه مدیریت اگر بخواهیم پیش برویم حداقل تا یک سال دیگر هم درگیر کرونا خواهیم بود و ما موج و اوجی را که هم اکنون داریم در هیچ کشوری مشاهده نکرده ایم.
در ادامه این نشست رئیس بیمارستان لقمان هم گفت: ما هم اکنون با کمبود پرستار و نیروی انسانی مواجهیم و بیمهها هم آن طور که باید، با ما همکاری نمیکنند و در شرایطی که باید ۶۰ درصد هزینههای بیمارستانی را سریع پرداخت کنند، ماهها میگذرد و اثری از پرداخت نیست.
دکتر امیدوار رضایی میرقائد افزود: بیمارستان لقمان ۱۴۰۰ نفر نیرو دارد که ۴۰۰ نفر آنها کرونا گرفته اند، کارکنان بیمارستان دچار فرسایش روحی شده اند و ما به لحاظ اقتصادی هم هیچ کمکی دریافت نمیکنیم و تعرفههای ما به میزان تورم بالا نرفته است.
وی گفت: قطعا پس از کرونا ما بیمارستان فرسودهای خواهیم داشت و از ستاد مقابله با کرونای تهران هم که بسیار مظلوم است، توقع داریم به ما توجه کند، اما ظاهرا کسی به این ستاد توجهی نمیکند.
در ادامه این نشست فرمانده انتظامی غرب استان تهران هم گفت: در این ایام در بحث مقابله با احتکار اقلام بهداشتی کشفیات خوبی داشتیم.
سردار کیوان ظهیری افزود: مصوبات ستاد تهران را هر زمانی که میخواهیم اجرا کنیم بلافاصله مصوبه جدید میآید و کار ما را مشکل کرده است و ما در بحث محدودیتها در خروجی تهران با مردم چالش داریم در حالی که اگر اطلاع رسانیها زودتر باشد، درگیریها هم کمتر میشود.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ هم گفت: در این مدت ۴۲۳ هزار تذکر به اصناف داده ایم که ۳۵۲ مورد منجر به پلمب شده است و ۱۶ هزار و ۲۷۱ نفر هم جریمه شده اند.
سردار حمید هداوند افزود: ۱۵۰ گشت تلفیقی در این ایام برگزار شده است و ۳۵ تیم ترافیکی نیز در دو روز گذشته فعال بوده اند.