آشنایی با چاشنی غذایی دیپ کفیر
دیپ ؛ چاشنی غذایی است که برای طعمدار شدن غذا استفاده میشود.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما؛ دیپ یکی از چاشنیهای مورد استفاده در انواع غذاها است که برای طعمدار شدن غذا از جمله کراکر، سبزیجات خام، چیپس، نان و… استفاده میشود. میتوان گفت که دیپ در واقع نوعی سس است که نوع سرو آن متفاوت است و روی غذا ریخته نمیشود بلکه معمولا غذا در آن فرو برده شده و خورده میشود. دیپها معمولا با پنیر نرم، ماست، خامه و… به عنوان پایه تهیه میشوند.
وقت آن رسیده که تهیه دیپ را با یکی از منابع اصلی پروبیوتیک یعنی کفیر امتحان کنید. دیپ کفیر نه تنها بسیار سالم، مقوی و مناسب سیستم گوارش بدن است بلکه با ترکیباتی از جمله گوشت یا سینه مرغ گریلشده طعمی به یاد ماندنی خواهد داشت. با اضافه کردن سبزیجات معطر مثل شوید یا نعنا دیپ عطر و طعم بیشتری میگیرد. شما هم میتوانید با سلیقه خود هربار طعمهای جدیدی به این دیپ خوشمزه اضافه کنید و با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید.