آشنایی با غذاهای محلی
خوردن غذاهای محلی، تجربهای لذتبخش است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما؛ مناطق مختلف کشور زیبا و پنهاورمان ایران، با توجه به مواد اولیه خاص خود، غذاهای محلی و معروفی دارند که با خوردن آنها، میتوان طعمهای جدید و لذیذی را امتحان کرد.
کباب بناب (آذربایجان)
این غذا که از گوشت تازه و چربیدار گوسفندی (قلوهگاه)، در اندازهای بسیار بزرگتر و پرحجمتر از کباب کوبیده معمولی تهیه میشود، یک نوع کباب کوبیده مخصوص شهر بناب است. پس با سفر به تبریز و استان آذربایجان شرقی، خوردن کباب بناب را که طرفداران زیادی هم دارد، فراموش نکنید.
مانی پلو (دامغان)
این پلوی بسیار لذیذ که عطر و طعم دلچسبی دارد، مخصوص شهر دامغان است. در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. همراه این غذا معمولا گوشت یا مرغ تفت داده شده با پیاز نیز سرو میشود. مانی پلو همراه با تهدیگ چرب و نرم، ماست یا سالاد غذایی وسوسهانگیز است که مطمئن با دیدنش نمیتوانید از خیر خوردنش بگذرید.
سرداشی (همدان)
یکی از غذاهای سنتی بسیار قدیمی و خوشمزه استان همدان است، کبابی که در ظرف رویی و داخل تنور سنگی مخصوص نان سنگک پخته میشود. در گذشته کسانی که قصد داشتند این غذا را تهیه کنند، مایه کباب را در خانه آماده میکردند. سپس آن را به نانواییهای سنگکی میبردند تا در آنجا داخل تنور قرار دهند. از آنجا که ترکها به سنگ، داش میگویند و درون تنورهای سنگکیها هم سنگ زیادی وجود دارد، این کباب به «سرداشی» معروف شده است.