به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر آبفای منطقه بنرود گفت: این تعداد روستای این منطقه که پس از یکپارچهسازی شرکتهای آبفای شهری و روستایی از ابتدای سال جاری، تحت پوشش شرکت آبفا قرار گرفت، هم اکنون هفت مخزن و دو ایستگاه پمپاژ مجتمعهای روستایی (قورتان) شامل ۱۲ روستا و مجتمع روستایی (فارفان) با پنج روستا مجهز به سامانه تلهمتری در توزیع عادلانه آب شدند.
احسان شفیعی جمعیت روستایی منطقه بنرود (ورزنه) را ۱۷ هزار نفر اعلام کرد و افزود : اکنون ۶ هزار و ۵۵۷ فقره انشعاب آب به مشترکان در روستاها واگذار شده و این در حالی است که روستاهای این منطقه زیر پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند.
مدیر آبفای منطقه بنرود گفت : این منطقه دارای ۴۸ کیلومتر خط انتقال آب و ۱۵۵ کیلومتر شبکه توزیع است که امسال به دلیل فرسودگی بخشهایی از شبکه توزیع بیش از یک کیلومتر از شبکه فرسوده آب در روستاها اصلاح شده است.
وی، هدررفت آب را در روستاها ۲۰ درصد بیان کرد و افزود: تلاش میشود با اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب و اصلاح انشعابات فرسوده تعویض کنتورهای خراب هدررفت آب را تا پایان سال به ۱۵ درصد کاهش دهیم.
مدیر آبفای بنرود گفت: با هدف کاهش هدررفت آب در محل ورودی آب هر روستا، فلومتر مغناطیسی نصب شده که با این کار میزان ورودی و خروجی آب به روستاها و هدررفت دقیق آب به طور دقیق محاسبه و و از عوامل ایجاد آن جلوگیری شد.
احسان شفیعی با اشاره به اجرای طرح GIS در روستاها افزود: با اجرای این طرح موقعیت مکانی و اطلاعات توصیفی ۱۵۰ والو، ۳۰۰ درپوش فاضلاب همچنین خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به دست آمده است که بر اساس این اطلاعات دقیق، خدماترسانی بهتر به مردم در روستاها در بازه زمانی کوتاهتر صورت میگیرد.
وی به مزیتهای اجرای سیستم تلهمتری و GIS در روستاها پرداخت و گفت: با اجرای این طرحها بر توزیع آب بین مشترکان مدیریت دقیقتری میشود و آب با فشار یکسان در اختیار متقاضیان قرار میگیرد که این امر نقش بسزایی در کاهش وقوع حوادث دارد، همچنین به حوادث در کوتاهترین زمان رسیدگی میشود.