به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن،
نتایج یک پژوهش در دانشگاه امپریال کالج لندن که به رسانهها درز کرده نشان میدهد موج دوم همه گیری ویروس کرونا در انگلیس به مرحله بحرانی رسیده است.
یک استاد همه گیری شناسی در دانشگاه امپریال کالج لندن در این باره گفت: افراد در سنین ۵۵ تا ۶۴ سال از نظر ابتلا به ویروس کرونا در وضعیت سه برابری اند و در گروه سنی بالاتر از ۶۵ سال شمار مبتلایان دو برابر شده است.
پرفسور پاول الیوت افزود: این گروه در صورت ابتلا به بستری شدن در بیمارستان بیشترین آسیب را خواهند دید.
در گزارش توصیهای دانشمندان در انگلیس به دولت این کشور که در رسانهها درز کرده همچنین آمده است چنانچه دولت زودتر، علمی و براساس واقعیتها تصمیم نگیرد باید مدت طولانی تری از ویروس کرونا میزبانی کند.
به گفته دانشمندان، با روند کنونی شمار مبتلایان روزانه به حدود صد هزار نفر و شمار جان باختگان به حدود ۸۰۰ نفر در روز خواهد رسید.
پس از تشدید محدودیتها در فرانسه و آلمان اکنون فشار بر دولت انگلیس نیز برای اقدام مشابه بیشتر شده است. اما دولت انگلیس که با بار سنگین خسارتهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا مواجه است فعلا حاضر نشده تن به محدودیتهای بیشتر دهد.
وزیر جوامع انگلیس در مصاحبه با رسانههای انگلیس در این باره گفت: ما برنامههایی برای تعطیلی سراسر در کشور نداریم.
رابرت جنریک افزود: شماری از افراد با افزایش محدودیتها موافقند، اما این رویکرد مخالفان جدی نیز دارد.
انگلیس براساس گزارش مرکز ملی آمار این کشور با جان باختن ۶۱ هزار بیمار کرونایی رکورد دار جان باختگان از کرونا در قاره سبز است.
اکنون انگلیس از نظر شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا هم با حدود یک میلیون نفر پس از فرانسه و اسپانیا، دارای بیشترین افراد آلوده به ویروس کرونا در قاره اروپاست. آماری که هشدار دهنده با پیامدهای سنگینتر توصیف شده است.
مصاحبه ها:
۱ – پرفسور پاول الیوت استاد همه گیری شناسی دانشگاه امپریال کالج لندن
۲ – رابرت جنریک وزیر جوامع انگلیس