پخش زنده
امروز: -
مبانی که در جهان غرب به عنوان نظری مطرح میشود امروز با عملکردی که ما میبینیم کاملاً متفاوت است و آن مبانی فکری درخصوص آزادی انسان و کرامت انسانی زیر سوال رفته است.
آقای محسن مسچی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: امروز سیاستمداران کشورهای غربی دچار چالش فکری، روحی و روان پریشی شده اند یعنی مبانی که در جهان غرب به عنوان نظری مطرح میشود از قوانینی که مونتسکیو دارد تا بقیه سردمداران فکری جهان غرب؛ امروز با عملکردی که ما میبینیم کاملاً متفاوت است و آن مبانی فکری درخصوص آزادی انسان و کرامت انسانی زیر سوال رفته است.
وی با اشاره به حمایت مکرون رئیس جمهور فرانسه از اقدام موهن نشریه شارلی ابدو گفت: اظهارات رئیس جمهور فعلی فرانسه در خصوص بازنشر کاریکاتورهای موهن نسبت به شخصیت بزرگ عالم خلقت، نشان از یک روان پریشی و روانی گری است، زیرا انبیا، فخر بشر هستند و همه مکاتب اعتراف دارند که اینها اسوههای جهانی هستند. توهین به این اسوههای جهانی و به تمسخر گرفتن اعتقادات نزدیک به ۲ میلیارد انسانی که در این کره خاکی زندگی میکنند نشانه ناراحتی، روان پریشی و ناسلامتی عقلی این فرد است.
معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: جالب اینکه کسانی که امروز این اقدام را به عنوان آزادی بیان مطرح میکنند دقیقاً در همان کشور شخصیتی مثل دکتر رژگارودی را به خاطر محکوم کردن هولوکاست و معارضه با این جریان فکری به زندان و تضییع حقوق اجتماعی محکوم کرده اند و جالبتر آن که در حالی که خود را مروج افکار آزادی خواهی معرفی میکنند در خصوص آزادیهای پوشش اسلامی مضایقه میکنند که این نشانه دوگانگی است.
آقای مسچی گفت: کشوری که کثیفترین و رذلترین کار مانند ازدواج همجنس گرایان را به رسمیت میشناسد عقاید معنوی و اسلامی و عقاید دینی حتی مسیحیان را به چالش میکشند و با فیلمهایی که علیه حضرت مسیح (ع) ساخته اند با مبانی فکری خودشان هم در تعارض اند و این نشان میدهد که آنها دچار یک تعارض فکری هستند و آزادی بیانی که تفسیر میکنند با آنچه عمل میکنند کاملاً متضاد است و تبلیغات جهانی باعث شده است که همه ارزشها را بی ارزش و همه ضد ارزشها را ارزش معرفی کنند.
وی افزود: پیامبر برای مکارم اخلاق برانگیخته شد و اگر ذرهای مطالب غیر اخلاقی داشت اصلاً این امت ۲ میلیاردی در کنارش نبودند قبل از رسالت این بزرگوار به امین الصادق مشهور بودند و این مربوط به جهان اسلام و مکتب تشیع نیست. همه انسانهای تاریخ نسبت به این موضوع متفق القولند.
معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: شخصیتی که نماد امنیت، صداقت، صلح، خوش فکری و خوش اخلاقی است و در دوران جهالت بزرگترین مطالب اخلاقی را برای جامعه بشری به ارمغان آورد، نمیتواند نماد خشونت و مسائل دیگر باشد.
آقای مسچی افزود: ما امروز اعتقادمان این است که نه داعش از مسلمانان است، نه صهیونیستها از یهودیت و نه نئونازیها از جهان مسیحیت اند بلکه اینها ساخته دست استعمار و استثمار هستند، کسانی که بازی خورده دست ابرقدرتها هستند.
وی گفت: دین اسلام دین صلح، دین رحمانیت و دین سلامت است و اگر مبارزهای هم شکل گرفته برای پیاده سازی مطالب و مسائل اخلاقی و صلح و امنیت جهانی بوده است.