نماینده بویراحمد، دنا و مارگون؛
ضرورت ورود بنیاد مستضعفان برای رفع محرومیت در استان
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون خواستار حضور بنیاد مستضعفان برای رفع محرومتیها و ایجاد اشتغال برای جوانان کهگیلویه و بویراحمد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس، در نشست با پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یک درصد جمعیت و مساحت کشور را دارد، اما به نسبت جمعیت بیشترین شهید را تقدیم نظام و انقلاب کرده و در عرصههای مختلف وفاداری خود را به آرمانها و ارزشها اثبات کرده است.
مهدی روشنفکر افزود: این استان ۲۰ درصد نفت و گاز، ۱۰ درصد آبهای سطحی، ۲۰ درصد جنگلهای زاگرس و طبیعت بکر و زیبایی دارد که با این همه ظرفیت در زمینه بیکاری جزو استانهای اول کشور است و هر روز به تعداد بیکاران آن اضافه میشود.
روشنفکر ادامه داد: واقعیت امر با این جمع بندی نهایی کارشناسان که درآمد زیر ۱۰ میلون تومان خط فقر است بخش زیادی از جمعیت کهگیلویه و بویراحمد زیر خط فقر زندگی میکند، زیرا ۱۱۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، بیش از ۳۳ هزار نفر زیرپوشش بهزیستی، ۳۲۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت حمایت سازمان تامین اجتماعی بوده و بخش زیادی نیز زیرپوشش نهادهای حمایتی و بیمه شده تامین اجتماعی نبوده و در بدترین شرایط زندگی میکنند.
نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی افزود: در زمینه تامین زیرساختها و عمران و آبادی نیز به دلیل محرومیت تاریخی بر جای مانده از رژیم پهلوی، وضعیت خوبی نداریم، هنوز بخش زیادی از روستاهای ما جاده مناسب ندارند و با اولین بارش باران و برق راه ارتباطی آنان قطع میشود.
روشنفکر خواستار انتخاب یکی از شهرستانهای حوزه انتخابیه خود به عنوان پایلوت محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال پایدار توسط بنیاد مستضعفان شد و ادامه داد: کارخانه شیر سرآبتاوه یاسوج قرار بود همچون پگاه شیراز باشد و کالاهای زیادی تولید کند، ولی هم اکنون تنها با برند دوغ آبعلی کار میکند و ضروری بوده مابقی فازها راه بیفتد، زیرا بنیاد مستضعفان یک واحد گاوداری در ۳۰ کیلومتری یاسوج راه اندازی کرد که روزانه ۴۰ تن شیر تولید میکند.
وی تاکید کرد: در زمینه صنایع تبدیلی کشاورزی، باغداری انتظار ورود توسط بنیاد مستضعفان را داریم، زیرا نزدیک ۴۰۰ هزار تن محصولات باغی داریم که توسط دلالان همه ساله به یغما میرود و بخشی از دسترنج باغداران به زباله تبدیل میشود.