سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
جان باختن ۳۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور
تاکنون ۵۹۶ هزار و ۹۴۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۴ هزار و ۱۱۳ نفر رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد:
از دیروز تا امروز ۸ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۲۹۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۹۲۴ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۹۶ هزار و ۹۴۱ نفر رسید.وی ادامه داد:
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۹۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۴ هزار و ۱۱۳ نفر رسید.
لاری افزود: خوشبختانه تا کنون ۴۷۲ هزار و ۵۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵۰۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
- معاون وزیر بهداشت گفت: تاکنون چهار میلیون و ۸۵۷ هزار و ۳۹۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی بیان کرد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
اولویت در تصمیمگیری، سلامت مردم است
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه اولویت در تصمیمگیری، سلامت مردم است گفت:همه دستگاهها باید با حداکثر توان، وارد میدان نبرد با ویروس کرونا شوند.
دکتر لاری افزود: شرایط سخت و طاقت فرسای حال حاضر بیماری در کشورمان به گونهای اقتضا میکند که همه دستگاههای دولتی و نهادهای حاکمیتی در کشور باید با یک آرایش کاملا جنگی و با حداکثر توان، وارد میدان نبرد با ویروس شوند.
مطمئنا در شرایط فعلی کشور احتمال تعارض جنبههای سلامت با مسائل امنیتی و اقتصادی وجود دارد، اما همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، «اصل و اولویت در تصمیم گیریها میبایست سلامت مردم باشد.»
وی ادامه داد: امیدواریم با اتخاذ تصمیمات قاطع حاکمیتی، همکاری جدیتر دستگاههای اجرایی و همراهی مسئولانه مردم کشورمان در عمل به توصیههای بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری در کشور باشیم.
دکتر لاری گفت: همکاران ما در نظام سلامت کشور نیز به عنوان سربازان خط مقدم این نبرد سهمگین با وجود رنجها و سختیهای فراوان متحمل شده در این مسیر ناهموار، تا زمان برچیده شدن این مهمان ناخوانده از مرزهای این مرز و بوم در کنار هموطنان خواهند بود.