آمادگی مدارس گیلان برای آموزش حضوری
98 درصد از کلاس های مدارس گیلان آمادگی برگزاری کلاس های حضوری را برای دانش آموزان دارد.
به گزارش
خبرگزرای صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در گفتگوی خبر ساعت 20 شبکه باران گفت : سال تحصیلی جدید امسال از 15 شهریور آغاز شد اما به دلیل شیوع بیماری کرونا و اختیاری بودن حضور دانش آموزان در کلاس ، تنها 15 درصد از دانش آموزان در کلاس حضوری آموزش می بینند.
محمد رحمتی افزود : بقیه دانش آموزان غیرحضوری و با استفاده از 4 شبکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ، تلفن گویا ، درسنامه و مهم تر از همه در بستر شبکه شاد آموزش می بینند.
وی با اشاره به بروز شدن شبکه شاد گفت : تلاش می شود نواقص این شبکه دیجیتال آموزشی رفع شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان افزود : کمتر از 10 درصد دانش آموزان در مدارس شهری از امکانات آموزش غیرحضوری برخوردار نیستند که با کمک خیران ، معلمان و مدیران دستگاه های همیار آموزش و پرورش در حال تامین امکانات برای این دانش آموزان هستیم.
- محمد رحمتی افزود : در مدارس روستایی گیلان نیز بیش از 30 درصد دانش آموزان از استفاده از امکانات آموزش غیرحضوری محروم هستند اما در روستاها دانش آموزان به دلیل تعداد کمتر ، با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کلاس ها حضور می یابند.
وی با بیان اینکه طبق بخشنامه ساعت کلاس های حضوری و غیرحضوری مشخص شده است گفت: آموزش حضوری از کیفیت بیشتری برخوردار است اما در شرایط بحرانی کنونی برای جلوگیری از تعطیلی آموزش ، کلاس های غیرحضوری با کیفیت کم تری برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان افزود : اگر یک دانش آموز در کلاسی مبتلا به کرونا ، آنفلوانزا یا بیماری شبه کرونا شود آن کلاس به مدت یک هفته تعطیل و اگر در بیش از یک کلاس در مدرسه ای رخ دهد ، کل مدرسه تا زمان مشخص شدن نوع بیماری تعطیل می شود.
- محمد رحمتی رعایت دستورالعمل های بهداشتی در 85 درصد از مدارس گیلان را مناسب ، در10 درصد از مدارس متوسط و در 5 درصد از مدارس ضعیف اعلام کرد.
- وی در پایان از تخصیص 6 میلیارد و 300 میلیون تومان سرانه بهداشتی از ابتدای امسال تاکنون به مدارس گیلان خبر داد.
مدیرکل ارتباطات و فن آوری اطلاعات گیلان نیز در گفتگوی تلفنی این بخش خبری با بیان اینکه بیش از 400 هزار دانش آموز و معلم در استان ، برای آموزش ، از سامانه دیجیتال استفاده می کنند گفت :از اسفند پارسال پهنای باند ورودی گیلان 50درصد افزایش یافت است که از این میزان حدود 25درصد ظرفیت خالی است و بر این اساس در صورت بروز مشکلی در دسترسی به اینترنت ، مربوط به نرم افزار مورد استفاده کاربر است.
- فرزاد توکلی افزود : در گذشته تنها دریافت داده مورد استفاده قرار می گرفت اما اکنون ارسال صوت و ویدئو مورد نیاز است که نیاز به سرعت در آپلود است که شبکه های موجود در حال حاضر قابلیت پشتیبانی سریع صوت و ویدئو را ندارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 125 روستا در گیلان دسترسی به سرویس اینترنت پرسرعت ندارند گفت : طبق برنامه ششم توسعه قرار بود تا پایان سال 1400 این روستاها به شبکه متصل شوند اما به دلیل شیوع ویروس کرونا تا آخر امسال این امر محقق می شود.