بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان
چهارمحال و بختیاری قابلیت ایجاد خوشههای صنعتی در بخشهای مختلف را دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ظرفیتهای چهارمحال و بختیاری در بخش صنعت گفت: این استان قابلیت ایجاد خوشههای صنعتی در بخشهای مختلف را دارد.
آقای میرزایی در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان، افزود: خامفروشی، عرضه بدون بستهبندی و نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی در چهارمحال و بختیاری باعث شده تا سود این تولیدات نصیب واسطهها شود و هیچگونه ارزش افزوده برای فعالان این عرصه در استان نداشته باشد.
وی با اشاره به ضعیف بودن فرهنگ کارآفرینی در استان، گفت: در شرایط سخت اقتصادی کنونی کشور باید به هر طریقی نسبت به جذب سرمایهگذاران اقدام کرد.
میرزایی افزود: در حوزه رفاه و تامین اجتماعی، راهاندازی دو درمانگاه در اردل و شلمزار چهارمحال و بختیاری در دست بررسی است.
وی گفت: در این خصوص زمین در شهر اردل از سوی مردم خریداری و ساختمانی در شلمزار مشخص شده که نیازمند تجهیز است.
معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بیمارستان امام علی (ع) فرخشهر در شهرستان شهرکرد هم بهزودی تجهیز میشود و ارتقا مییابد.
میرزایی گفت: در صورت رفع مشکل واگذاری زمین ویژه ساخت گاوداری شش هزار رأسی در شهرستان خانمیرزا، شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) عملیات اجرایی ساخت این طرح را آغاز میکند.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران هم گفت: مجموعه طرحهای بزرگ با نیاز سرمایهگذاری کلان در چهارمحال و بختیاری امکانسنجی و اجرایی خواهد شد.
اسماعیل للهگانی افزود: برای تکمیل واحدهای تولیدی که اجرای آنها شروع شده تسهیلات مورد نیاز اختصاص مییابد.
وی گفت: همچنین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و حمایت از طرحهای صنایعدستی بهعنوان ایجاد اشتغال تأمین خواهد شد.
للهگانی افزود: بانک رفاه کارگران ساخت بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در شهرکرد را پیگیری و مجوزهای مورد نیاز برای گرفتن مجوز قانونی از محل ماده ۵۶ با عاملیت این بانک را دنبال خواهد کرد.
نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چهارمحال و بختیاری گفت: بانک رفاه کارگران برای ساخت پارکینگ طبقاتی بیمارستان آیتالله کاشانی، ساختمان مرکزی این بانک در دانشگاه علومپزشکی، ساخت آزادراه شهرکرد به شلمزار، ساخت جاده چهار خطه شهرکرد به خوزستان، اختصاص یکهزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی ویژه ورق خودرو و سرمایهگذاری و تأمین تسهیلات مورد نیاز راهاندازی طرحهای بزرگ تولیدی در این استان کمک و مشارکت میکند.
للـهگانی افزود: حمایت از واحدهای تولیدی، اشتغالزایی و رونق اقتصادی در سالجاری جزو مهمترین برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی گفت: در همین راستا شش استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری انتخاب شده تا از ظرفیتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مانند سازمان تأمین اجتماعی و شرکتهای وابسته، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق روستاییان و عشایر، بانک رفاه کارگران، بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفهای برای رونق اقتصادی در آنها بهرهگیری شود.
معاونان و مدیران عامل بانکهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بررسی موانع و مشکلات توسعه چهارمحال و بختیاری و ارائه روشهای سرمایهگذاری با استفاده از منابع و ظرفیتهای ملی به چهارمحال و بختیاری سفر کردند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان بررسی اجرای خوشههای صنعتی در استان