معاون هماهنگ کننده نهاجا؛
آماده مقابله با تهدیدهای دشمن در هر سطحی
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در جویبار: با توجه به قدرت نظامی برتری که در اختیار داریم به هر گونه تهدید در هر سطحی پاسخ خواهیم داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، امیر سرتیپ مهدی هادیان
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش امروز در مراسم یادواره شهید خلبان پرویز ذبیحی در شهرستان جویبار گفت: برگزاری مراسم یادواره شهدا ادامه دهنده راه ایثار و شهادت است، اگر نام شهیدان تکریم و تکرار نمیشد امروز بسیاری از اقدامات و رشادتهای این بزرگواران فراموش میشده است.
امیر هادیان با بیان اینکه امروز یاد شهدا مهمترین ابزار فرهنگی و مؤلفهی برتری ساز در مقابله با هجمههای بی شمار دشمنان این آب و خاک است افزود: در این دوره نیازمند شناساندن الگوهای فرهنگ ایثار و شهادت هستیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد، نیروی هوایی نقش ارزشمندی در سرنوشت جنگ تحمیلی و کشور داشته است و شهدای ارزشمندی را نیز تقدیم این آب و خاک کرده است.
امیر هادیان با اشاره به دستیابی به دانش و ساخت انواع جنگنده و هواپیماهای آموزشی گفت: در حوزه ساخت پهباد، ابزار جنگ الکترونیک و سایبری و دستیابی به ساخت و تولید فناوری انواع موشکها نقطهزن و هوشمند در نقطه بسیار مطلوب قرار داریم.
وی با بیان اینکه ارتش ایران هر تهدیدی را در هر سطحی بدون درنگ پاسخ میدهد گفت:نیروهای مسلح با هدایتهای رهبری حافظ صلح و تامین امنیت هستند.
افتتاح یادمان سرلشکر خلبان شهید ذبیحی در جویبار
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در این مراسم که با حضور مسئولان کشوری و لشگری در جویبار برگزار شد گفت: امیر سرتیپ خلبان شهید پرویز ذبیحی با وجود رشادتهای دوران دفاع مقدس تا حدودی گمنام بوده است.
سردار عبدالله ملکی تصریح کرد: مازندران ۲۸شهید هوانیروز در دوران دفاع مقدس را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی بیان کرد: با همکاری مسئولان شهری یادمان این شهید خلبان در جویبار رونمایی شده است.
برگی از زندگی شهید خلبان پرویز ذبیحی
شهید خلبان پرویز ذبیحی اترکله در بیست و پنجم اسفندماه سال۱۳۲۶ در قائمشهر از توابع استان مازندران در خانواده مؤمن و متقی دیده به جهان گشود پدرش برارگل از کشاورزان ساده و بیآلایش بود که خود را وقف تربیت فرزند نمود.
وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدائی و متوسطه در ۱۵آذر ۱۳۵۹ به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمد. پس از ۲۱ماه تمرینات نظامی و فراگیری زبان انگلیسی و پروازهای مقدماتی با هواپیمای پایپرو/ و (بونانزا) و انجام پرواز/ سلو/ مستقل برای تکمیل دوره پرواز و پرواز با هواپیماهای پیشرفته عازم پایگاه هوایی اوکلاهامای آمریکا شد.
پس از پرواز با هواپیماهای آموزشی ت۴۱ و جت، ت۳۷ و در میان دانشجویان ملیتهای مختلف و پرواز با جت مافوق صوت ت ۳۸ به دریافت نشان خلبانی مفتخر و به ایران بازگشت و به جمع خلبان هواپیمای اف- ۵ در پایگاه پنجم شماری پیوست.
با شروع تجاوز رژیم بعثی عراق به میهن اسلامی این شهید گرانقدر همانند دیگر خلبانان قهرمان به دفاع از کشور پرداخت و پس از چند پرواز عملیاتی برونمرزی و گشت هوائی در ۲۲آبان ماه ۱۳۵۹ در یک عملیات برونمرزی در منطقه شمال شرق موصل عراق هواپیمایش مورد اصابت جنگافزارهای پدافندی دشمن قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل شد.