• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۵۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۲
بوشهر » اجتماعی
استان بوشهر؛

علمای شیعه و اهل سنت توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم کردند

علمای اسلامی استان بوشهر در نشست نقش علمای اسلام در تعمیق وحدت اسلامی و استکبار ستیزی ، توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) و مقدسات دینی را محکوم کردند.

علمای شیعه و اهل سنت توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم کردندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مدیرکل صدا و سیمای مرکز بوشهر در این نشست که به میزبانی صدا و سیمای مرکز بوشهر برگزار شد وحدت را کلید رهایی‌بخش مسلمانان از توطئه‌های  تفرقه انگیز دشمنان دانست.
 
سید حسین ناظر در این نشست که با حضور ائمه جمعه و جماعات اهل سنت و تعدادی از علمای دینی استان برگزار شد با اشاره به اینکه صهیونیسم بین‌الملل و استکبار جهانی با اسلام هراسی، تحریف، اسلام ستیزی و اهانت به مقدسات، عجز و ناتوانی خود را از روند رو به رشد و توسعه روز افزون اسلام در جهان به نمایش گذاشته است افزود: صدا و سیمای مرکز بوشهر با برگزاری این نشست به دنبال آن است تا  نقش علمای اسلام در وحدت اسلامی و استکبار ستیزی را ترویج دهد.
 
وی ادامه داد: صدا و سیما تلاش می‌کند در مقابل جنگ رسانه‌ای استکبار و امپریالیسم خبری، یک دفاع مقدس رسانه‌ای جانانه و پیروزمندانه داشته باشد.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان بوشهر هم گفت: در شرایط کنونی که کشور‌های اسلامی با مشکلاتی درگیر  هستند، دشمن آرایش جنگی را درتقابل با جهان اسلام اتخاذ کرده است.
 
حجت‌الاسلام یمینی افزود: مسلمانان باید به این نکته توجه کنند که دشمنان با اصل اسلام مشکل دارند و کاری به شیعه و سنی ندارند و اتحاد و همدلی بین مسلمانان می‌تواند توطئه آن‌ها را خنثی کند.
 
وحدت بین مسلمانان با پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب
 
رئیس شورای پاسخگویی به مسائل اهل سنت در استان بوشهر هم با بیان اینکه علمای اسلام باید در تعمیق وحدت امت اسلامی نقش تاثیرگذار خود را ایفا کنند گفت: در این شرایط حساس باید با پیروی از فتاوا و بیانات راهگشای رهبر معظم انقلاب، وحدت بین امت اسلامی را تداوم بخشید.
 
شیخ خلیل افرا افزود: وحدت، اخوت، برابری و انسجام از ویژگی‌های برجسته پیامبر گرامی اسلام (ص) بود که باید الگوی همه مسلمانان قرار گیرد.
 
امام جمعه اهل سنت بوشهر نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از مهمترین سفارش‌های پیامبر اسلام (ص) و قرآن دعوت مردم به سوی اتحاد، وحدت و انسجام است گفت: دشمن با تفرقه افکنی و دودستگی در تلاش است تا جهان اسلام را در تقابل با یکدیگر قرار دهد و بتواند عزت مسلمانان را از بین ببرد.
 
شیخ اسماعیل بازدار افزود: اگر بین قدس و مسجدالحرام بخواهیم جدایی بیاندازیم هیچ چیزی از وحدت باقی نمی‌ماند و این درست نقشه‌ای است که دشمن به دنبال تحقق آن است.
 
وی با انتقاد از عادی‌سازی روابط برخی کشور‌ها با رژیم صهیونیستی گفت: با صراحت بیان می‌کنیم که هیچ گاه نمی‌توانیم با استکبار جهانی کنار بیاییم.
 
اهانت به پیامبر اسلام خط قرمز همه مسلمانان
 
امام جمعه اهل سنت جزیره شمالی هم با بیان اینکه وحدت و اتحاد شیعه و اهل تسنن در ایران می‌تواند الگویی برای جهان اسلام باشد گفت: اهانت به پیامبر گرامی اسلام به بهانه آزادی بیان را به شدت محکوم و اعلام می‌کنیم شاید در مسائل فقهی اختلافی وجود داشته باشد، اما اهانت به پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت ایشان و همچنین سازش در مسئله فلسطین خط قرمز ماست و در این زمینه علیه دشمنان با هم متحد هستیم.
 
شیخ حمزه کردی افزود: در شرایط کنونی جهان اسلام، نیازمند وحدت بیشتر بین جوامع اسلامی هستیم.
 
مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان بوشهر هم با تقدیر از ابتکار صدا و سیمای مرکز بوشهر برای برگزاری این نشست گفت مفهوم و معنای وحدت در عمل باید برای مردم بیش از پیش روشن شود تا از سوء استفاده دشمن و تفرقه بین مسلمانان جلوگیری شود.
 
حجت الاسلام خدری افزود: منظور از وحدت حذف مذاهب نیست بلکه در عین اختلاف نظر باید با حفظ وحدت در مقابل دشمنان دین ایستادگی کرد.
 
عضو شورای علمای اهل سنت استان بوشهر هم وحدت جهان اسلام و دولت‌های اسلامی را در محکومیت اهانت به ساحت پیامبر گرامی اسلام (ص) ستودنی دانست و تاکید کرد: اگر این وحدت تداوم داشته باشد و رو به فزونی گیرد برای همه مسلمانان دنیا روحیه‌بخش خواهد بود.
 
 شیخ مصطفی شادمان تفرقه را سم مهلک دنیای اسلام دانست که باید با وحدت و یکپارچگی آن را خنثی کرد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز ساخت مجتمع تولید کود و گیاه‌پزشکی
دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مسجدسلیمان
آمادگی کامل داروخانه‌های فارس در شرایط ناپایدار جوی
بازار خوزستان زیر ذره بین تیم‌های نظارتی صمت خوزستان
مسیر توسعه زنجان با نقش‌آفرینی بانوان تحصیل‌کرده هموار می‌شود
اختصاص رتبه نخست کشت نخیلات به سیستان وبلوچستان
بارش پراکنده برف در برخی محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
۲۶۰ مدول تصفیه فاضلاب در نواحی صنعتی در حال بهره برداری است
بازگشایی محور مواصلاتی در جنوب سیستان وبلوچستان
اختصاص ۲۳ همت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی اردبیل
آماده باش نیرو‌های امدادی هلال احمر یزد در پی هشدار هواشناسی
افتتاح نهمین مرکز مشاوره خانواده استان در شهرستان چرام
یازدهمین همایش حمل و نقل رانندگان در قوشچی برگزار می‌شود
موسیقی و ترانه از قله شعر فاخر فاصله گرفته است
افتتاح ۲ زمین چمن مصنوعی در مدارس بخش جولکی آغاجاری
برف و باران چهره قم را زمستانی کرد
محافل انس با قرآن کریم در مدارس چهارمحال و بختیاری
زبان معیار
پایان جودو قهرمانی بانوان ایران با معرفی برترین‌ها
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)