ساوه؛
برداشت هزار دانه های بهشتی در انارستان ایران
با اوج گرفتن برداشت یاقوت های سرخ در ساوه استان مرکزی شهر انار ایران پیش بینی می شود امسال 180 هزار تن محصول از سطح باغات استان مرکزی برداشت شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اراک؛ با اوج گرفتن برداشت یاقوت های سرخ در ساوه استان مرکزی شهر انار ایران پیش بینی می شود امسال 180 هزارتن محصول از سطح باغات استان مرکزی برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سطح باغات انار استان 10 هزار و 500 هکتار است و استان مرکزی به لحاظ تولید کیفی رتبه برتر را در بین 10 استان تولید کننده انار ایران دارد.
زارعی افزود : 97 درصداز باغات انار استان مرکزی در ساوه واقع شده است و در حالی که میانگین برداشت محصول در کشور به ازای هر هکتار 12تن است این میزان در استان مرکزی به 15 تن در هکتار می رسد.
وی ارگانیک بودن و کیفیت بالای انار های ساوه را ویژگی جهانی آن دانست و گفت : عمده محصول باغات ساوه به کشورهای اتحادیه اروپا صادر می شود.
کارشناس جهاد کشاورزی استان هم گفت : کشاورزان ساوجی با تولید 12 رقم انار برترین تولید کنندگان کشوری هستند و رقم ملس ممتاز ساوه آوازه ای جهانی را دارد.
سخنگو افزود : از بین انارهای تولید شده ، محصولات ممتاز راهی بازار مصرف می شوند و انارهای با کیفیت پایین تر در 40 کارخانه پایین دستی تبدیل محصولات دیگر می شوند.
برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران برداشت هزاردانه های بهشتی در انارستان ایران
وی آب انار ، کنستانتره و رب انار را از جمله محصولات کارخانه های صنایع تبدیلی پایین دستی عنوان کرد و افزود : جلوگیری از ضایعات محصول و کمک به کشاورزان از مزیت های فعالیت این واحدهای تولیدی است.
ایران جایگاه سوم را پس از چین و هند در تولید انار جهان داراست.
90 هزار هکتار از سطح باغات کشور باغات انار است و پیش بینی می شودامسال یک میلیون و 123 هزار تن محصول از سطح باغات کشور برداشت شود.
هر ساله 15 هزار تن انار به ارزش 15 میلیون دلار از کشور به اتحادیه اروپا ، حاشیه خلیج فارس ، روسیه و ژاپن صادر می شود.