به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی و هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای عبدالرضا فولادوند گفت: متأسفانه در طول ایام گذشته برخلاف دستورالعمل ارسالی که درباره زمان کلاس های درس و نحوه اداره مدارس ارسال شد برخی مدارس تخطی کرده اند و همچنان برنامه هفتگی حضوری دانش آموزان را به صورت مجازی دنبال می کنند.
وی ادامه داد: حداکثر تدریس کلاس در آموزش مجازی (آموزش در زمان بحران) برای متوسطه اول و دوم ۳۵ دقیقه و برای دوره ابتدایی ۲۵ دقیقه است که متأسفانه برخی مدارس و بویژه غیردولتی ها به نوعی وارد رقابت شده اند و از ساعت 7 و45 دقیقه تا ۱۴ یا ۱۵ بچه ها را در کلاس های درس نگه می دارند و همچنین کلاس های فوق برنامه و کتاب های غیر درسی را در این برنامه ها جا داده اند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: باید مدارس ساعت آموزش را بر اساس دستورالعمل (شماره ۱۱۸۶۴۲/۷) که در تاریخ ۲۷ مهر۹۹ ابلاغ شد رعایت کنند و کتب غیر درسی به هیچ عنوان نباید در این برنامه تدریس شود و تأکید بر روی درس ملی است.
آقای فولادوند ضمن هشدار به مدارس غیر دولتی و خاص گفت: دانش آموزان مدت طولانی اینگونه باید آموزش ببینند و جسم دانش آموز در خطر است. باید سلامت دانش آموز در اولویت باشد و باید رعایت زمان مقرر رعایت شود. از مؤسسان مدارس غیر دولتی می خواهیم سلامتی دانش آموزان را مد نظر قرار دهند و برنامه ورزش صبحگاهی برای تحرک و شادابی دانشآموزان را در همان بستر شاد برای آنها داشته باشند. اصل ما تأکید بر استفاده از شبکه شاد است.
مدرسه ی من انتفاعی نیست اما کلاسمون از ساعت ۱ و نیم تا ۵ هست یعنی ۳ ساعت و نیم
خیلی زیاده
من وقتی کلاسم تموم میشه کمر و گردن و همه ی بدنم درد میکنه
مخصوصا چشمام که شب ها میسوزه
چون باید ۳ ساعت و نیم توی گوشی باشیم تازه تکالیف هم که بماند
لطفا رسیدگی کنید
دبستان هدیٰ