پخش زنده
امروز: -
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات: اکنون به دفاتر پیشخوان نگاه اشتغال زایی میشود و همین نگاه باعث شده است تنوع خدمات آنها متناسب با تعدادشان رشد نکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای رضا باقری اصل در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قرار نیست دفاتر پیشخوان دولت، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دفاتر پلیس به اضافه ده و دفاتر خدمات ارتباطی یکپارچه شوند؟ افزود: وقتی خدمات برخط میشود عملا پیشخوانها کارکرد قبلی خود را نخواهند داشت.
وی گفت: بر اساس قانون در سال ۸۹ قرار بود این دفاتر یکپارچه شوند، اما اکنون به دفاتر پیشخوان نگاه اشتغال زایی میشود و خدماتشان رشدی نداشته است.
وی افزود: اکنون یکی از دغدغهها این است که اگر خدمات الکترونیکی توسعه پیداکند تکلیف دفاتر پیشخوان چه میشود و اگر تحول دیجیتال اتفاق بیفتد شاید کسب و کار آنها تغییر پیدا کند و از نظر ما دفاتر پیشخوان بعد از آن فقط به کسانی باید خدمت بدهند که سواد لازم برای فعالیتهای الکترونیک را نداشته باشند.
باقری اصل گفت: انتظار مردم از دستگاههای اجرایی ارائه خدمات بر خط است والا تفاوتی میان ارائه خدماتی که در پیشخوانها و بقیه دستگاهها ارائه میشود وجود ندارد.
وی افزود: ما مصوبهای برای یکپارچه سازی داریم و علاوه بر این بحث سلامت الکترونیک هم در دستور کار است و از نظر ما میزهای خدمت باید به میز الکترونیکی تبدیل شود و چارهای جز تحقق این موضوع در آیندهای نزدیک نداریم.
آقای باقری اصل به اقدامی آزمایشی در بحث یکپارچه سازی قبوض اشاره کرد و گفت: استان قم و شهر قم نخستین پایلوتی است که از فردا یکپارچه سازی قبوض در آن کلید میخورد.
وی افزود: ما هنوز بهره برداری خدمات آب و برق و گاز را یکپارچه نکرده ایم و کسی که جواز ساخت میگیرد هنوز کنتور به نام اوست و تغییر نام صورت نمیگیرد و اگر این کار انجام میشد ارائه خدمات الکترونیک توسعه مییافت.
دبیر شورای فناوری اطلاعات گفت: هم اکنون ۳۰ درصد املاک شهری بدون سند تک برگی هستند و این هم یکی دیگر از چالشهای ماست که با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حال پیگیری هستیم.