وضعیت بحرانی کرونا در ایالت های آمریکا؛
هجوم سیل بیماران کرونایی به بیمارستانهای آمریکا
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت، بیمارستانهای بسیاری از مناطق آمریکا هم اکنون شاهد موارد بی سابقه بیماران مبتلا به کووید -۱۹، هستند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی نشریه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به سرازیر شدن سیل بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به بیمارستانهای آمریکا نوشت، بیمارستانهای بسیاری از مناطق آمریکا هم اکنون شاهد موارد بی سابقه بیماران مبتلا به کووید -۱۹، بیماری ناشی از ویروس کرونا هستند.
به موجب این گزارش تنها در روز دوشنبه بیش از ۴۲ هزار نفر در سراسر آمریکا مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شدند و این رقم به طور مداوم در حال صعود به سمت نقطه اوج آمار مبتلایان در نیمه تابستان است. به گونهای که برخی بیمارستانها را به سمت سناریوی کابوس سهمیه بندی در ارائه مراقبتهای بهداشتی سوق میدهند.
آمریکا هنوز به این نقطه نرسیده است، ولی افزایش اخیر موارد ابتلا به عفونتهای ویروس کرونا - که روز شنبه رکورد یک روزه بیش از ۸۳ هزار بیمار را ثبت کرده است - یک شاخص شوم از افزایش قریب الوقوع هجوم بیماران به بیمارستانها است. الگوی این همه گیری روشن است: عفونتها افزایش مییابد، نرخ بستری شدن در چند هفته بیشتر میشود و مرگ و میرها افزایش مییابد.
جامعه پزشکی به وضوح بحران در بیمارستانهای نیویورک در فصل بهار و فاجعه در شمال ایتالیا را به یاد میآورد، جایی که بیماران کهنسال تحت درمان قرار نگرفتند تا پزشکان بتوانند بیماران جوانتر را نجات دهند.
در یوتا، رئیس انجمن بیمارستانهای این ایالت هشدار داده است که در طی دو هفته، بیمارستانها مجبورند ارائه مراقبتهای بهداشتی را در میان بیماران جدیتر در بخشهای مراقبت ویژه به صورت سهمیه بندی در آورند. منطقه ال پاسو روز یکشنبه به ظرفیت ۱۰۰ درصدی بیمارستانی رسیده و در حال راه اندازی بیمارستانهای صحرایی برای رسیدگی به سرریز بیماران است.
مرکز پزشکی دانشگاه شهر تگزاس یک واحد سیار را در پارکینگ خود ایجاد کرده است تا بیماران مبتلا به کووید -۱۹ که تقریباً آماده ترخیص و رفتن به خانه هستند را در خود جای دهد. مقامات امیدوارند که بیماران غیر کووید ۱۹ را به بیمارستان کودکان در مجاورت این بیمارستان منتقل کنند.
مقامات ایالتی تعداد ۱۰۰ پرستار و ۵ پزشک را برای کمک به بیمارستان اعزام کرده اند، اما بیمارستان ۴۵ پرستار دیگر درخواست کرده است. این شهر مرزی که طی چند هفته گذشته شیوع انفجاری داشته است، روز دوشنبه تعداد ۱۴۴۳ مورد ابتلای جدید را گزارش کرد یعنی بیش از دو برابر موارد گزارش شده در روز یکشنبه در شهر پرجمعیت نیویورک. قاضی ریکاردو سامانیگو روز یکشنبه از ساعت ۱۰ شب مقررات منع رفت و آمد، به استثنای کار یا موارد اضطراری اعلام کرد. برای متخلفان ۵۰۰ دلار جریمه نقدی در نظر گرفته خواهد شد.
براساس اطلاعات بهداشتی، چهل و یک ایالت و پورتوریکو اکنون بیش از پایان ماه سپتامبر بیمار بستری مبتلا به کووید ۱۹ دارند و در ۲۲ ایالت آمار بستریها بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.
مناطق روستایی آمریکا به ویژه آسیب پذیر است. به موجب دادهها در کل ایالت داکوتای شمالی، فقط ۲۵ تخت بخش مراقبت ویژه در ۱۱ بیمارستان که دارای بخش مراقبتهای ویژه هستند، خالی و در دسترس قرار دارد. حتی مسئولان بیمارستانی در جاهایی که هنوز دچار بحران شدید نشده اند، با نگرانی روند ملی را نظاره میکنند و نگران تخلیه احتمالی پرستاران باتجربه هستند که ممکن است برای کمک به مبارزه با شیوع به مناطق دیگر کشور کشانده شوند. مسئولان میگویند کارکنان خسته در بخش پزشکی با دیدن افرادی که در ملا عام ماسک ندارند، دلسرد میشوند.
نرخ بستری شدن در بیمارستانها در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین به شدت در حال افزایش است. در میلواکی، یک بیمارستان صحرایی در محل نمایشگاههای ایالتی تاسیس شده است تا سرریز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را درمان کند.
هفت ایالت دیگر روز دوشنبه نیز رکوردهایی ثبت کردند: آیووا، کنتاکی، مینه سوتا، نیومکزیکو، داکوتای جنوبی، ویرجینیای غربی و ویسکانسین. مونتانا نیز رکورد خود را شکست. مقامات از نزدیک روند بالای ابتلا به عفونتهای جدید را زیر نظر دارند و میدانند که در برخی موارد ممکن است لازم باشد عملهای جراحی و سایر اقدامات غیر ضروری را متوقف کنند.
در میشیگان نرخ بستری شدن در بیمارستانها در هفتههای اخیر ۸۰ درصد افزایش یافته و این باعث نگرانی ویژه در مناطق روستایی این ایالت شده است، جایی که برخی از بیمارستانها از بیمار اشباع شده اند.