استفاده از ظرفیت حوزه علمیه برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد: در مسیر تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، از ظرفیت حوزههای علمیه به طور جدی استفاده خواهیم کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عباسعلی دانافر در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با نماینده ولی فقیه در استان گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند راهبردی و اصلی است و ما مکلف به اجرای این سند هستیم و از آنجا که اجرای این سند، تاکید رهبر معظم انقلاب نیز به شمار میرود، خود را موظف به اجرای آن میدانیم.
وی با تاکید بر اینکه خروجی آموزش و پرورش باید انسانهایی در طراز جامعه اسلامی باشد، ادامه داد: رویکرد تکوین هویت متوازن دانش آموزان با تاکید بر شکل گیری هویت دینی و اسلامی دانش آموزان یکی دیگر از رویکردهای مهم این است.
دانافر اظهار داشت: به طور قطع ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه در تحقق و اجرایی شدن دو بخش اصلی این سند یعنی تربیت تمام ساحتی دانش آموزان با تکیه ویژه بر تربیت دینی و اعتقادی همچنین تکوین هویت متوازن دانش آموزان با تاکید بر شکل گیری هویت دینی و اسلامی بسیار اثرگذار خواهد بود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد هم گفت: با توجه به شیوع کرونا و دسترسی بیشتر دانش آموزان به فضای مجازی، هزار لوح فشرده با محتوای تربیت مهدوی در یزد تولید شد.
حسینعلی ملانوری ادامه داد: ۱۵۰ طلبه در قالب طرحهای امین، هجرت و روشنا با حضور در مدارس، آموزش و پرورش را در تحقق تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان همراهی کردند.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه استان یزد نیز اظهار داشت: در راستای گسترش تربیت دینی دانش آموزان، حوزههای علمیه یزد با تمام ظرفیت خود آماده همکاری با آموزش و پرورش هستند.
حجت الاسلام سید محمدمحسن حسینیپور با بیان اینکه تربیت دینی دانش آموزان برای همه ما دغدغه است، افزود: حوزههای علمیه در استان یزد تمام امکانات و نیروی انسانی خود را در این زمینه در اختیار آموزش و پرورش قرار میدهد و این مهم همواره مورد تاکید آیت الله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه کشور نیز بوده است.
حسینیپور تأکید کرد: در حال حاضر ۱۷۵ مبلغ در سطح مدارس استان یزد فعالیت میکنند که ۱۰۰ نفر از آنها را مبلغان خواهر تشکیل میدهند.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش هم با اشاره به ورود حوزه به برنامههای آموزش و پرورش از تدوین کتب درسی تا تربیت نیروی انسانی گفت: بر این اساس یک برنامه پنج ساله تدوین شده و به مرحله اجرا درآمده است.
علیرضا حاجیان زاده افزود: طرح آمایشی در حوزه تهیه شده و بیش از ۲۰۰ دستگاه هدف مورد بررسی قرار گرفته اند که به مرور با آنها تفاهمنامههایی امضا خواهد شد و آموزش و پرورش اولین دستگاهی است که به خوبی این ارتباط با آن برقرار شده است.
مشاور عالی حوزههای علمیه گفت: در حال حاضر ۱۱۷ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که ۴ هزار و ۵۰۰ مدرسه زیر پوشش طرح امین قرار گرفته اند که هزار و ۵۰۰ نفر از مبلغان به صورت جهادی و بدون دریافت ریالی در مدارس فعالیت میکنند.
حاجیان زاده با اشاره به اینکه بهترین مبلغان حوزه برای اجرای طرح امین انتخاب شده اند، افزود: طلاب در این طرح سه تا چهار روز در مدارس مستقر هستند و ضمن ایجاد ارتباط صمیمانه با دانش آموزان، حتی با خانوادههای آنها نیز ارتباط برقرار میکنند که امیدواریم بتوانیم این طرح را توسعه دهیم.
استاندار یزد هم اظهار داشت: از اجرای طرح امین در مدارس استان یزد حمایت میکنیم، زیرا اجرای این طرح، اطمینانبخشی نسبت به تربیت دینی بهتر نسل آینده ایجاد میکند.
محمدعلی طالبی افزود: همکاری خوبی بین حوزه و مدرسه شکل گرفته و از حضور و دغدغه آیت الله اعرافی در اجرای طرحهای فرهنگی میتوان به مفید بودن طرح مدارس امین واقف شد ضمن اینکه نیروهای خوش فکری در این طرح فعال شده اند و میتوان اطمینان بیشتری به تربیت دینی بهتر نسل آینده پیدا کرد.
وی عنوان کرد: وظیفه خود میدانیم از منابع استانی به اجرای کامل این طرح کمک کنیم و گرچه منابع کم و درخواستها بسیار است، اما به نظر میرسد آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت و دارای اولویت است.