حدود ٤٨درصد پروندههای طلاق ارجاع شده به مراکز مشاوره در خراسان رضوی در چهار سال گذشته به سازش منجر شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست مجتمع قضایی خانواده دادسرای مشهد امروز در نشستی خبری در مشهد افزود: در مجموع تا کنون ٧٠درصد دعاوی خانواده نظیر طلاق، نفقه و حضانت در چهار سال گذشته به مراکز مشاوره ارجاع داده شده و بیش از ١٠٠هزار پرونده طلاق در این مراکز بررسی شده است.
حجت الاسلام مهدی ابراهیمی با بیان این که تعداد پروندههای مهریه در مشهد در یک ماه حدود ۶۰فقره است افزود: در موضوع مهریه اصرار دستگاه قضا، توقیف اموال و معرفی نشدن افراد به زندان است.
وی گفت: افزایش پروندههای حقوقی و خانواده را نمیتوان به بیماری کرونا نسبت داد بلکه این مهم بیشتر معلول شرایط اقتصادی است به عنوان نمونه در نیمه اول سال۹۷ به دلیل گرانیها، پروندههای حقوقی و خانواده در برخی حوزهها تا ۷۰درصد افزایش یافت.
حجت الاسلام ابراهیمی افزود: متاسفانه کشور در حوزه خانواده، متولی واحدی ندارد که شایسته است حداقل یک سازمان واحد در این حوزه برای هماهنگی سایر نهادها وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: بنیاد صیانت از خانواده به ریاست امام جمعه مشهد و متشکل از نمایندگان دستگاههای مختلف هر سه ماه یک بار جلساتی برگزار می کند و مصوباتی دارد که در مراکز مشاوره طبق این مصوبات عمل می شود.
سرپرست مجتمع قضایی خانواده دادسرای مشهد گفت: عوامل طلاق و فروپاشی خانواده شناسایی و به نهادهای مرتبط برای چاره اندیشی ارجاع می شود و پرداخت به علتها کار همه نهادهای مرتبط و قوه مجریه در حوزه اقدام و عمل است.