کشت جو در ۱۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی میاندورود
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از کشت جو تاکنون در ۱۰۰ هکتار از زمین کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سید اسماعیل علوی با اشاره به آغاز کشت جو در زمینهای کشاورزی شهرستان میاندورود، گفت: برای حفظ امنیت غذایی، اشتغالزایی مولد و توسعه پایدار در بخش کشاورزی، تاکنون ۱۰۰ هکتار جو در زمینهای کشاورزی این شهرستان کشت شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۵ تن بذر گواهی شده رقم "صحرا" به دلیل زودرس و مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالای آن بین کشاورزان توزیع شد، افزود: پیش بینی میشود امسال ۴۰۰ هکتار جو در اراضی زراعی این شهرستان کشت شود.
علوی با بیان اینکه یکی از غلاتی که اغلب در برنامه غذایی دام و طیور از آنها استفاده میشود، جو است که علاوه بر هضم سریع و آسانی که در دستگاه گوارشی دام دارد، گفت: ارزش غذایی موجود در دانههای جو، بسیار بالا بوده و پروتئین و نشاسته موجود در آن، میتواند نقش بسزایی در پرورش و همچنین تامین انرژی برای تولید مثل، شیردهی و مراحلی از این قبیل داشته باشد.
وی تصریح کرد: اگر جو در جیره غذایی و خوراک دام و طیور قرار گیرد، میتواند سبب خوش طعم شدن و خوش عطر شدن گوشت و شیر تولیدی دام شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با اشاره به اینکه با فرارسیدن زمان کشت جو، بایستی به عدم استفاده از بذور خود مصرفی ضدعفونی نشده و کاشت بذور جو ضدعفونی شده با قارچ کشهای مجاز برای جلوگیری از بروز بیماریهای بذر زاد توجه جدی شود، گفت: بسترسازی مناسب، ایجاد زهکش در زمینهای آبگیر، رعایت دقیق زمان کاشت و میزان تراکم بذر در واحد سطح برای کاشت جو از اهمیت بالایی برخوردار است.