در آیین گرامیداشت یاوران وقف لنگرود از تعدادی از واقفان و فعالان رسانه ای این شهرستان که در ترویج فرهنگ وقف مشارکت داشتند تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان در همایش یاوران وقف که در کانون زینبیه شهرستان لنگرود برگزار شد با اشاره به کمک بیش از 2 میلیارد و 300 میلیون تومانی خیران گیلانی برای مبارزه با ویروس کرونا گفت : توزیع 50 هزار پرس غذای گرم، حدود ۲۰ هزار عدد ملزومات بهداشتی، ۴ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و ایجاد ۱۵ کارگاه ماسک در استان که ۱۳ هزارو ۴۰۰ ماسک تولید کردند از جمله اقداماتی بود که توسط خیران برای مبارزه با کرونا در گیلان انجام شد.
حجتالاسلام والمسلمین ستارعلیزاده با اشاره به قدمت 300 ساله برخی از وقفها گفت: این سنت حسنه به معنای حقیقی کلمه یک انفاق بیمنت و عزت بشری است و خدا نیز به آن اهمیت داده است.
وی با بیان اینکه کارکردهای مختلف وقف نیازمندیهای بشر را میتواند برطرف کند، گفت: در قرآن آمده است قبل از اینکه از دنیا بروید انفاق کنید ، تا در دنیای ابدی انسان تأسف نخورد. مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به اینکه صدقه جاریه یکی از مهمترین کارهای نیکویی است که انسان میتواند انجام دهد افزود: انسان واقف پس از مرگش نیز بر سر زبانها است و نیازمندان از آن وقف متنعم میشوند.
حجت الاسلام والسلمین ستار علیزاده با بیان اینکه وقف میتواند خنثیکننده توطئههای دشمنان باشد گفت:در دوران رژیم شاهنشاهی که شاه دستور جلوگیری از برگزاری مراسم عزاداری را داده بود برخی از بزرگان و علما همه داراییهای خود برای برگزاری مراسمهای عزاداری وقف کردند که بعد از گذشت چند صدسال هنوز هم آن وقف جاری است.
وی با تأکید بر تشویق مردم بر ایجاد وقف مشارکتی افزود: در وقف مشارکتی اصرار نداریم تا حتماً زیر نظر اوقاف ، وقف مشارکتی صورت گیرد بلکه مهم انجام شدن آن در موضوعی مشخص است که دستگیر مردم و نیازمندان باشد. حجت الاسلام والسلمین علیزاده بر ضرورت بازسازی مکان امامزاده محمد کیاکیلایه لنگرود نیز تاکید کرد.