رونمایی از پوستر جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور
پوستر سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان رونمایی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در نشست رونمایی از پوستر سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، با اشاره به جایگاه والای علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبهبندیهای ملی، منطقهای و بینالمللی، تقویت جایگاه معنوی در سایه قرآن کریم را موجب آرامش بیشتر برای پرداختن به فعالیتهای علمی دانست.
آیت الله سید ابوالحسن مهدوی با بیان آثار مثبت برگزاری چنین رویدادهای قرآنی برای دانشجویان و استادان در دانشگاههای سراسر کشور، افزود: در فعالیتهای قرآنی پنج موضوع اصلی وجود دارد که شامل خواندن، آوا، دانش ترجمه قرآن، حفظ قرآن و دانستن متون و تفسیر قرآن است.
حجتالاسلام عمادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان هم با بیان این که در سه ترم گذشته حدود ۳۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه مشغول حفظ قرآن کریم هستند، گفت: این دانشجویان تاکنون موفق به حفظ ۲ تا ۵ جزء از قرآن شده اند.
معرفی بخش های جشنواره قرآن و عترت دانشجویان
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در بخشهای مختلفی همچون بخش آوایی شامل: قرائت، ترتیل، حفظ، دعا و مناجات خانی، اذان و تواشیح؛ بخش معارفی شامل: آشنایی با سیره معصومین، آشنایی با نهج البلاغه، آشنایی با صحیفه سجادیه، احکام، پرسمان معارفی، آشنایی با احادیث اهل بیت علیهم السلام، ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ موضوعی و سبک زندگی است.
سید مهران نحوی با اعلام اینکه در جشنواره امسال بخش هنری در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه، عکس و پوستر به مسابقات اضافه شده است، گفت: دانشجویان در بخش فناوری نیز در قسمتهای اپلیکیشن و کانالهای مجازی به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: شرکتکنندگان در این دوره در بخشهای ادبی و پژوهشی نیز به ترتیب در زیر مجموعههایی مانند شعر، داستان کوتاه، نمایشنامهنویسی و فیلمنامهنویسی و همچنین تلخیص کتاب، نقد کتاب و مقالهنویسی آثار خود را ارائه میکنند.
نحوی با بیان این که مرحله دانشگاهی سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، در بهمن و اسفند پارسال برگزار شده است، افزود: آزمونهای کتبی و شفاهی برای تمامی شرکتکنندگان به صورت مجازی برگزار میشود و ۲۵ آبان نیز مراسم اختتامیه جشنواره با توجه به شرایط بیماری کرونا به صورت حضوری و یا مجازی برگزار میشود.
وی با بیان این که تاکنون در بخش آوایی ۴۰۰ اثر، بخش کتبی ۲۰۰ برگزیده در ۹ رشته و بخش هنری ۸۰ اثر به جشنواره رسیده است گفت: در بخش پژوهشی نیز ۴۵ اثر، بخش فناوری ۵۰ اثر و بخش ادبی نیز ۸۰ اثر دریافت شده که در حال داوری هستند و نتایج برخی از آنها نیز مشخص شده است.
جشنواره قرآن و عترت هر ساله در دو بخش دانشگاهی و سراسری برگزار میشود و امسال با توجه به محدودیتهای ناشی از بیماری کویید ۱۹، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان میزان بخش سراسری سی و پنجمین دوره این جشنواره میزبان ویژه برنامههای اختتامیه این رویداد قرآنی در بستر فضای مجازی خواهد بود.