پخش زنده
امروز: -
از نظر کارشناس سازمان بهداشت جهانی به دلیل این که هنوز دارو و واکسنی برای درمان کرونا در دسترس نیست، استفاده از ماسک و رعایت توصیهها تنها راه محافظت قملداد میشود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، از نظر ویروس شناس و کارشناس سازمان جهانی بهداشت، به دلیل این که هنوز دارو و واکسنی برای درمان ویروس کرونا در دسترس نیست، استفاده از ماسک و رعایت توصیهها تنها راه محافظت از خود قملداد میشود.
فرانسه هفتمین کشور جهان است که شمار یک میلیون نفری مبتلایان به کووید-۱۹ را تجربه میکند. اکنون در ۵۴ منطقه فرانسه از ساعت ۲۱ تا ۶ صبح قانون منع رفت و آمد به اجرا گذاشته میشود. این تمهید با هدف متوقف کردن گسترش ویروس اتخاذ شده است.
به گفته یحیی مِکی ویروس شناس فعال در سازمان جهانی بهداشت، برای موثر بودن مقررات منع آمد و شد، تمهیدات بازدارنده نیز میبایست رعایت شود.
وی گفت: استفاده از ماسک جانها را نجات میدهد. هر روز عدهای جان شان را از دست میدهند. در ماههای ژوئن و اوت نرخ تلفات کمتر از یک درصد بود اما اکنون میبینیم تعداد قربانیان به یکباره افزایش یافته و دیروز تعداد جان باختگان از ۳۰۰ نفر فراتر رفت. شمار مبتلایان روزانه نیز از ۴۲ هزار نفر بیشتر بود. آیا اکنون باید منتظر باشیم که این رقم به ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار نفر برسد؟ نه. اکنون مسئولیت پذیری جمعی و فردی یک ضرورت است. با استفاده از ماسک، شستشوی دست ها، خودداری از برگزاری جشن، خودداری از در آغوش گرفتن دیگران، خودداری از برگزاری مهمانی در تعطیلات آخر هفته، خودداری از برگزاری جشن ازدواج شاید بتوان انتظار داشت که این آمار در ماه دسامبر کاهش بیابد.
وی افزود: برای درمان کرونا دارویی نیست. رِمدِیزیویر Remdesivir تنها دارویی است که در فرانسه برای آن مجوز تجویز صادر شده است. سازمان جهانی بهداشت اجازه تجویز این دارو را داده و در انگلیس و آمریکا نیز تجویز میشود. اما این دارو (فقط) حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد موثر واقع میشود. پس میبینید که داروی زیادی برای درمان کووید-۱۹ وجود ندارد و برای تزریق واکسن نیز مجوزی صادر نشده است. در این شرایط تنها راه برای محافظت از خود، استفاده از ماسک، شستشوی دست ها، رعایت فاصله گذاری، خودداری از برگزاری جشن مراسم ازدواج و شب نشینیهای جوانان است.