پخش زنده
امروز: -
اولین دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در ساوه راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در مراسمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی اولین دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در شهرستان ساوه راه اندازی شد تا با اجرای این طرح، مزیتهای مختلف نقاط مختلف استان مرکزی شناسایی و نسبت به معرفی آنها اقدام شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه هدف اصلی اجرای این طرح کمک به اشتغال متقاضیان است گفت: امیدواریم با راه اندازی دبیر خانههای منطقهای که اولین آنها در ساوه و زرندیه است، بتوانیم در راستای شناسایی، غربالگری و اتصال آنها به بازار، به وظایف ذاتی خود در این زمینه عمل کنیم.
شهرجردی افزود: ظرفیت اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، بالغ بر ۲ هزار نفر در نظر گرفته شده که تا به امروز حدود هزار و۱۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.
او با اشاره به اجرای این طرح در سه مرحله گفت : اولین مرحله اجرای این طرح، شناسایی فرصتها و مزیتهای هر منطقه است که در استان مرکزی به صورت کامل انجام شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیان کرد: در مرحله دوم توانمندسازی است و مشاوران این طرح در جهاد دانشگاهی و اداره کل تعاون در کنار متقاضیان قرار میگیرند و مشاورههایی را به منظور شناسایی توانمندیها و غربالگری متقاضیان انجام میدهند.
وی مرحله سوم را مهمترین مرحله اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: در این مرحله امید است بتوانیم با توانمندسازی متقاضیان آنها را به بازار متصل کنیم و بتوانیم گام موثری را در راستای اشتغال متقاضیان برداریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم گفت: برای اجرای این طرح ملی تفاهم نامه مشترکی بین وزارت کار، جهاد دانشگاهی و صندوق کارآفرینی امید امضا است.
آبایی افزود: : از سال ۱۳۸۹ قانون مشاغل خانگی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و از آن زمان تاکنون در استان مرکزی ۲۶ هزار مجوز در ۳۰۳ عنوان شغلی صادر شده است
او اضافه کرد: برای مشاغل خانگی هر ساله تسهیلاتی در نظر گرفته میشود که سهم امسال استان مرکزی در این زمینه بالغ بر ۴۶ میلیارد ریال است که به ازای هر شغلی که در این زمینه ایجاد شود، حداکثر به میزان ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات، به صورت قرض الحسنه پرداخت خواهد شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: هم افزایی و تعامل در بین سازمانهای مختلف، میتواند به بهره برداری مناسب طرح ملی مشاغل خانگی در کشور کمک کند.
حجت الاسلام سبزی افزود: با استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در زمینهی آموزش و توانمند سازی اقشار مختلف جامعه و توسعهی مشاغل خانگی، باید به اقتصاد خانوارها کمک کرد.