۳۵ درصد واحدهای صنفی، بی توجه به شیوه نامه های بهداشتی:
محکومیت ۴۷۹ واحد صنفی در همدان
واحد سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی: ۴۷۹ واحد صنفی و اماکن عمومی بی توجه به شیوه نامه ها، به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به بازدید بازرسان بهداشتی از ۳ هزار و ۳۷۵ واحد صنفی و اماکن عمومی در این استان در هفته گذشته، گفت: ۲ هزار و ۵۸۶ واحد شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کرده بودند.
لیدا رفعتی افزود: هم اکنون ۶۵ درصد واحدهای صنفی استان به شیوه نامههای بهداشتی عمل میکنند و فاصله گذاری اجتماعی را به خوبی رعایت میکنند. او اضافه کرد:
۵۷ واحد نیز به علت بی توجهی به شیوه نامه های بهداشتی پلمب شد.مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی استان همدان یادآور شد: از تعداد ۵۷ مورد پلمب، ۱۹ سوپر مارکت، ۳۳ نانوایی،۳ رستوران و ۲ مطب بودند.
در بازدیدهای بازرسان بهداشتی، آموزشهای لازم در خصوص شیوه نامههای بهداشتی به واحدهای صنفی و اماکن عمومی داده میشود .
استان همدان هم اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد. بالاترین آمار مبتلایان به کرونا در استان همدان نیز در ۲۴ ساعت گذشته رقم خورد. با شناسایی ۹۱ بیمار جدید، رقم مبتلایان به کرونا در استان به ۵ هزار و ۸۲۸ نفر رسید و با درگذشت ۶ هم استانی دیگر، آمار درگذشتگان کرونا در استان به ۷۸۶ نفر رسید.
اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در نانوایی ها:
دریافت نکردن پول نقد و استفاده از کارتخوان، بخش مهمی از شیوه نامههای بهداشتی در نانواییهاست، البته پخت نان از جمله مشاغل سختی است که برخی از نکات بهداشتی همچون ماسک زدن برای متصدیان و نیروهای فعال در نانوایی با دشواری انجام میشود.
با توجه به اینکه نان تا زمان طبخ در تنور مشکلی در انتقال ویروس ندارد، نانواییها موظف هستند نسبت به خطکشی و فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت ضوابط در هنگام توزیع اقدام کنند تا نان پس از طبخ و در هنگام عرضه دچار آلودگی نشود.
معاون کل وزارت بهداشت در آخرین اظهار نظر درباره رعایت شیوه نامههای بهداشتی در نانوایی ها، میزان رعایت بهداشت در این صنف را ۱۵ در صد اعلام کرد. از این داده نما (اینفوگرافی) ، برای خرید و نگهداری بهداشتی نان بهره ببرید.