بررسی مرگ مشکوک نوجوان همدانی
مرگ نوجوان ۱۱ ساله همدانی در بسیاری از شبکه ها و فضای مجازی همدان دست به دست میشود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، در روزهای گذشته پدر و نامادری این پسر ۱۱ ساله، با جسم بی جان او در منزل مواجه شدند و قضیه را به پلیس آگاهی اطلاع دادند.
در بسیاری از شبکه های اینترنتی به نقل از دادستان عمومی و انقلاب همدان آمده است : خانواده این نوجوان اعتقاد به خودکشی او دارند، اما در حال حاضر بحث مهم درباره نحوه مرگ این نوجوان آن است که شاید این مرگ از چالش «مومو» تقلید شده باشد.
آقای خانجانی با اشاره به اینکه شبهات پرونده در دست بررسی است و پلیس آگاهی روی ابهامات مطرح شده کار میکند، گفت: طبق گفتهها نوجوان خود را حلق آویز کرده است و این ادعا نیز باید بررسی شود.
از دادستان عمومی و انقلاب همدان همچنین گفته شده است: پدر و نامادری نوجوان ۱۱ ساله اعتقاد دارند ممکن است خودکشی بر اثر تأثیر گرفتن از چالش مومو باشد، اما این ادعا هنوز محرز نشده است.
خبرگزاری صدا و سیما در حال بررسی اخبار منتشر شده است و به محض کسب آخرین خبرها، آن را منعکس خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:چالش مومو پدیدهای نوظهور در ایراناین موجود در افسانههای ژاپنی، یک موجود وحشتناک و پرنده است که طبق افسانه ها، گاهی اوقات اقدام به دزدیدن بچهها نیز میکرده اند. تصویر مومو اولین بار در اینستاگرام فردی به نام ناناکو که یک عروسک ساز است منتشر شد و پس از آن به شهرت جهانی دست یافت.
چالش مومو از کجا شروع شد؟اما داستان خطرناک شدن Momo از فیس بوک آغاز گردید. پس از معرفی و مشهور شدن این مجسمه، در یک گروه فیس بوک، کاربران برای ایجاد ارتباط با یک شماره ناشناس به چالش کشیده شدند. برخی از آنها چنین بیان میکردند که اگر پیامی را برای مومو ارسال کنند، مومو پاسخ آنها را با تصاویری وحشتناک، خشونت آمیز و حتی تهدید میدهد.
جولان «مومو»های ایرانی!با توجه به مواردی که ذکر شد، بنظر میرسد چالش مومو تنها با یک پیام آغاز خواهد شد و فرستنده پیام نمیتواند پایانی برای آن در نظر بگیرد. این چالش با ارسال پیام به مومو آغاز میشود و پس از آن پیامهای تهدید آمیز، خشونت بار و وحشتناک به کاربر ارسال میگردد.
این بازی ابتدا از آرژانتین آغاز و سپس تا ایالات متحده، آلمان، فرانسه و دیگر کشورها گسترش یافت و تاکنون خودکشی یک دختر نوجوان ۱۲ ساله را به آن نسبت میدهند. پس از انتشار این بازی در فیس بوک، حال مومو در واتس اپ اقدام به انتشار کرده است و از طریق این پیام رسان قربانی میگیرد.
برخی از کارشناسان حوزه نرم افزاری، این چالش را حقهای برای سرقت اطلاعات کاربران عنوان کرده اند و برخی دیگر نیز آن را یک چالش بیمارگونه، همچون نهنگ آبی، نامیده اند.