پخش زنده
امروز: -
امسال بیش از 61 هزار تن محصول سرخ گوجه فرنگی از مزارع شهرستان نیشابور برداشت می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گوجه فرنگی در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته 10 درصد کاهش داشته و به هزار و 100 هکتار رسیده است، گفت:نوسان قیمت گوجه فرنگی در بازار از عوامل کاهش سطح زیر کشت محصول دراین شهرستان است.
محمد علی فرهمندراد میانگین برداشت این محصول را از هر هکتار مزرعه 56 تن عنوان کرد و افزود:پیش بینی می شود امسال بیش از 61 هزار تن گوجه فرنگی در این شهرستان تولید شود.
وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری و با هدف صرفهجویی در منابع آبی 70 درصد از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان به روشهای نوین آبیاری کشت شده و بالغ بر 40 درصد از مزارع گوجه فرنگی از نشاء صنعتی برای کشت استفاده شده است،اظهار داشت: امسال در 20 درصد مزارع این محصول مبارزه بیولوژیک انجام شد.
وی به توزیع بیش از 250 تن انواع کودهای شیمیایی در سال زراعی جاری میان کشاورزان گوجه فرنگی کار این منطقه اشاره کرد و افزود: از مرحله کاشت تا برداشت این محصول در نیشابور در هر هکتار بیش از 180 نفر روز مشغول کار می شوند.
فرهمندراد با بیان این که محصول گوجه فرنگی در نیشابور بیش از 740 خانوار بهره بردار دارد،ادامه داد:هر سال برداشت گوجه فرنگی در این منطقه از اوایل شهریور آغاز می شود و تا اواخر مهر ادامه مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اشاره به اینکه افزون بر 80 درصد گوجه فرنگی تولید نیشابور در بخش مرکزی و 20 درصد آن در بخش های دیگر این شهرستان برداشت میشود؛ گفت:این شهرستان دو واحد فرآوری گوجه فرنگی دارد و محصول تولید شده شهرستان به این واحدهای فعال منتقل می شود.