برای تلنگر به جامعه
آمارهای مرگ و میر ناشی از کرونا جزئیتر بیان شود
متخصص روانشناس گفت: با توجه به عادت کردن مردم به آمارهای ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا به نظر میرسد بهتر است آمارها جزئیتر بیان شود.
آقای مهدی اسماعیل تبار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، افزود: مردم گوششان به آمارهای مرگ و میر ابتلای ناشی از کرونا عادت کرده و همین عادت موجب شده است چندان خطرات موجود را جدی نگیرند.
وی گفت: مقوله سلامت فقط در دارو و بستری شدن خلاصه نمیشود بلکه سلامت روان، پرداختن به مسؤولیت اجتماعی، حس تعاون همکاری همه و همه در پایه گذاری سلامت جامعه چه از بعد جسمی و چه در ابعاد روانی نقش دارد.
آقای اسماعیل تبار با اشاره به اینکه اکنون عادت کردن به شرایط کرونایی در این چند ماه موجب شده است تا آسیب زنندگی و مرگ آفرینی کرونا به حاشیه رود افزود: شما نمیتوانید برای اعضای خانواده تبیین کنید که کرونا چه خطراتی دارد وقتی کرونا اولویت اول زندگی آنها نیست.
این روانشناس با اشاره به نقش فرزندان در کمک به جدی گرفتن این موضوع گفت: تجربه موفق کمک فرزندان خانوادهها در بحث همیار پلیس، نمونه روشنی است که میتوان از آن برای مقابله با کرونا استفاده کرد، زیرا ظرفیت فرزندان در درون خانوادهها و اثر گذاری رفتار و خواستههای آنان روی والدین نشان داده است میتوانند بیش از رسانهها و حتی اجبار و جریمه مثمر ثمر باشند.
وی گفت: مرگ اکنون بیش از هر زمانی به ما نزدیک شده است، اما عدهای آن را نادیده میگیرند، زیرا فکر میکنند به علت وجود مشکلات در زندگی بهتر است به سلامتی خود بی توجه باشند در حالی که اگر سلامتی شان از دست برود مشکلات آنها دو چندان میشود.
آقای اسماعیل تبار ادامه داد: اگر بدون ذکر اسامی فوت شدگان کرونا، هر روز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کند از این تعداد چند نفر جوان، چند نفر پیر، چند نفر کودک بوده اند شاید مرگ بر اثر کرونا جدیتر گرفته شود و گر نه اکنون افراد جامعه فکر میکنند مرگ و میر کرونا برای آنها اتفاق نمیافتد.