سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان کرمانشاه اظهار داشت: پس از گذر از خیز اول بیماری در اواخر خرداد و اوایل تیر ماه امسال در استان کرمانشاه، از نیمه اول شهریور ماه، نمودار موارد ابتلا و بستری روزانه در این استان دوباره روند افزایشی به خود گرفته و این روند صعودی با شیب تندی در حال امتداد بوده و متاسفانه در حال حاضر به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ رسیده است.
خانم لاری ادامه داد: اکنون شهرستان دالاهو در استان کرمانشاه در وضعیت زرد یا با خطر متوسط، شهرستانهای ثلاث باباجانی و قصر شیرین در وضعیت هشدار و بقیه شهرستانهای این استان، یعنی ۱۱ شهرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.
میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در استان کرمانشاه
دکتر لاری گفت: بیشترین میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در استان کرمانشاه در مطبها و داروخانهها و کمترین میزان رعایت در نانواییهای این استان گزارش شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در هفته گذشته، بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز صنفی و صنعتی استان کرمانشاه انجام شده است. تعداد ۲۷۰ مورد از این اماکن به علت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی به مراجع قضایی استان معرفی و حدود ۳۰ واحد متخلف پلمب شده است.
بستری و فوتی به علت کرونا در استان کرمانشاه
خانم لاری بیان کرد: در هفته چهارم مهر ماه، بروز موارد مثبت بستری روزانه در این استان حدود ۲۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و همچنین بروز موارد مرگ و میر در این استان، ۲۸.۵ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده که میزان بروز در هر دو شاخص بالاتر از میانگین کشوری است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر ۶۷۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانها و مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند که ۱۲۵ نفر به دلیل شرایط بالینی نامناسب در بخش مراقبتهای ویژه مراکز درمانی حضور دارند.
در یک جنگ تمام عیار با کرونا هستیم
معاون وزیر بهداشت گفت: جهت پیشگیری از هرگونه ابتلا به ویروس کرونا و توقف شیوع گسترده این بیماری در کشور، راهی جز عمل به توصیههای بهداشتی و پرهیز از رفتارهای اجتماعی خطر آفرین وجود ندارد و این موضوع نیازمند همراهی و همکاری مردم و مشارکت جدی کلیه دستگاههای متولی در این حوزه است.
وی اظهار داشت: ما در یک جنگ تمام عیار با بیماری هستیم و ضرورت اعمال و اجرای صحیح قوانین بازدارنده یک اصل اساسی است که باید مورد توجه بیشتر مسئولان اجرایی کشور قرار گیرد.