مدیر عامل آب منطقه ای زنجان :
۲۵ درصد شهر زنجان درگیر مشکل بالا آمدن آب های سطحی است
بالا آمدن آبهای سطحی، مشکلی جدی برای جنوب شهر زنجان است.
به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان؛مدیر عامل آب منطقه ای زنجان در جلسه ستاد پیشگیری ومدیریت بحران با بیان اینکه غرب و جنوب غرب شهر درگیر بالا آمدن آب است گفت:یعنی ۲۵ درصد شهر درگیر این معضل است.
افشار افزود: حفرچاههای جذبی و انسداد منافذ اولیه خاک و کاهش نفوذپذیری آب؛ و افزایش دبی جریانهای سطحی اب. از عوامل اصلی بالا امدن آب زنجان است.
وی توسعه شبکه فاضلاب ،احداث کانالهای انتقال رواناب و اصلاح شبکه آن ،حفرچاه، احداث زهکشی و اصلاح شبکه توزیع را از راهکارهای رفع این معضل بر شمرد.
افشار گفت: برای برون رفت از بالا آمدن آب در مناطق جنوبی شهر نیازمند ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم .
میرزاخانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز در این جلسه مراکز اسکان را در زمان حوادث غیرمترقبه ۱۰۰ مکان اعلام کرد و گفت:خاتههای هلال در استان ۱۰۷ باب با هزار و ۵۰۰ نفر اعضا فعال است.
وی افزود: در حال حاضر پایگاههای امدادونجات فعال درطرحهای امداد و نجات زمستانی و نوروزی دراستان ۱۱ پایگاه ثابت با ۷ پایگاه موقت و ۸ اکیپهای پشتیبانی اماده ارائه خدمات است.
در بخشهای آمادگی راهداری زمستانی هم ۲۵۴ انواع ماشین آلات با ۵۵۷ نیرو آماده ارایه خدمات در زمستان هستندکه در خصوص تعمیرات وسرویس ماشین آلات اقدامات لازم شده است.
میرزاخانی گفت:کمبود خودروهای امدادی دراستان و ایجاد مکانی مناسب برای بالگرد امداد از مشکلات پیشروی این استان عنوان کرد.
علی اکبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز در این جلسه گفت:برای حفظ راهها هم در استان ۶۳ هزار تن آسفالت ریزی با ۳۸۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد:برای تجهیز و راه اندازی کامل دستگاهها و ماشین الات سنگین راهداری در استان ۴ ونیم میلیارد تومان نیاز است.
استاندار زنجان نیز به عنوان رییس ستاد پیشگیری و مدیرت بحران با اشاره به در پیش بودن فصل سرما و بارندگی از سازمان هواشناسی استان خواست پایش و پیش بینی ها مستمر خود را در اختیار دستگاههای مرتبط برای مدیریت بهتر قرار دهد .
حقیقی با تاکید برشناسایی و نیازسنجی نقاط حادثه خیر روستایی وشهری،ایجاد بانک اطاعاتی دقیق و به روز از امکانات و تجهیزات موجود دستگاهای اداری استان را از اولویت های ستاد پیگیری و مدیریت بحران عنوان کرد .
وی آموزش و فرهنگ سازی در مواقع بحران را ضروری دانست واز دستگاههای فرهنگی استان خواست دراین خصوص اهتمام کنند .
استاندار زنجان بر تعمیر و بهسازی پل های خطر آفرین، برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های مردمی در مواجه با بحران ،برگزاری مانوربرای ارزیابی عملکرد دستگاهها ،پالایش و ذخیره سازی سوخت به خصوص در مناطق روستایی،جلوگیری از ساخت و ساز های غیر مجاز و لایه رویی تاکید کرد.