یکی از محبوبترین چاشنیها
پخت رب انار در بهشهر
هر ساله هنگام برداشت انار زنان روستاهای بهشهر اقدام به پخت رب این محصول خوش و آب رنگ میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ؛ یکی از محبوبترین چاشنیهایی که ما ایرانیها برای خوش طعم کردن غذاها به کار میبریم رب انار است. یک رب خوشمزه و خوش رنگ که میتواند طعم و ظاهر غذا را بی نظیر کند.
هر ساله هنگام برداشت انار زنان روستاهای بهشهر انارهای ترک خورده را از انارستانها جمع اوری و اقدام به پخت رب سنتی این محصول خوش و آب رنگ میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر گفت : براورد میشود امسال ۲۵۰ تن رب انار ترش ، ملس و شیرین در این شهرستان پخته شود.
قنبری افزود : ۱۲ هزار تن انار سالیانه از هزار و ۲۵۰ هکتار از انارستانهای این شهرستان برداشت میشود.
عکس از حسین احمدی
پخت رب انار در بهشهر