فرامرزی گفت :۳۵۴ واحد صنعتی از مجموع واحدهای موجود در استان، فعال و نیمه فعال هستند و تعداد ۱۷۴ واحد نیز غیرفعالند
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی استان را ی، بدهی و کمبود نقدینگمعوقات تسهیلات بانکی، مشکلات مدیریتی، افزایش قیمت مواد اولیه و تجهیزات و لوازم یدکی، فرسودگی خطوط تولید، کمبود مواد اولیه، بدهیهای مالیاتی، بیمه ای، حاملهای انرژی برق و گاز و آب، نرخ بالای بیمه کارگران بخش صنعت عنوان کرد.
دارا فرامرزی افزود: در حال حاضر ۵۲۸ واحد تولیدی صنعتی دارای پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری هزار و ۱۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و اشتغال ۸ هزار و ۴۵ نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
وی ادامه داد: بیشترین واحدهای موجود در استان در گروه فعالیتهای مرتبط با صنایع کانی غیر فلزی و صنایع معدنی (مصنوعات سیمانی، مصالح ساختمانی، شن و ماسه، بتن آماده، آسفالت، سیمان، آجر)، صنایع شیمیایی و پلاستیک، صنایع غذایی و آشامیدنی، صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع فلزی دسته بندی میشوند.
آقای فرامرزی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵۴ واحد صنعتی از مجموع واحدهای موجود در استان، فعال و نیمه فعال هستند و تعداد ۱۷۴ واحد نیز غیرفعالند عنوان کرد: در مجموع بیش از ۶۷ درصد واحدهای تولیدی استان فعال یا نیمه فعال هستند.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: بازدید میدانی و احصا دقیق مشکلات و طرح مشکلات واحدها در کارگروه تسهیل استانی و ملی، تامین تسهیلات سرمایه درگردش و بازسازی و نوسازی، تقسیط بدهیهای معوق، مشاوره فنی و کارشناسی در بهبود فرآیند تولید و افزایش بهره وری و همکاری دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل و دستگاههای خدمت رسان در اجرای مصوبات استانی و ملی، از جمله راهکارهای تعیین تکلیف واحدهای غیرفعال استان است.