در این روزها که انتشار ویروس کرونا روند افزایشی بهخود گرفته یکی از اماکن پرتردد نانواییها است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، اماکنی که رعایت شیوه نامه های بهداشتی در آن بسیار ضروری است و اگر ایزوله و ضدعفونیکردن آنها مورد توجه جدی قرار نگیرد، میتواند در صورت آلودگی به ویروس کرونا افراد بسیاری را مبتلا به این بیماری کند و یک زنجیره جدید از شیوع بیماری را تشکیل دهد.
مردم و نانواها میگویند نکات بهداشتی در اکثر نانواییها رعایت میشود، ولی هنوز نیاز به توجه و همراهی بیشتر حس میشود.
همچنین دریافت نکردن پول نقد و استفاده از کارتخوان، بخش مهمی از شیوه نامههای بهداشتی در نانواییهاست، البته پخت نان از جمله مشاغل سختی است که برخی از نکات بهداشتی همچون ماسک زدن برای متصدیان و نیروهای فعال در نانوایی با دشواری انجام میشود.
با توجه به اینکه نان تا زمان طبخ در تنور مشکلی در انتقال ویروس ندارد، نانواییها موظف هستند نسبت به خطکشی و فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت ضوابط در هنگام توزیع اقدام کنند تا نان پس از طبخ و در هنگام عرضه دچار آلودگی نشود.
معاون کل وزارت بهداشت در آخرین اظهار نظر درباره رعایت شیوه نامه های بهداشتی در نانوایی ها، میزان رعایت بهداشت در این صنف را ۱۵ در صد اعلام کرد.