پخش زنده
امروز: -
اگرچه در مبانی سیاسی تعریف جامعی از امنیت ملی وجود ندارد، اما پاسداری از سرزمین و حاکمیت مردم در مقابل تهدیدها یکی از مولفههای مهم در تعریف مفهوم امنیت ملی است.
از دیدگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نیز، ” وفاق و همگرایی ملی “ یکی از شاخصهای مهم حفظ امنیت ملی بیان شده است. با توجه به این شاخصها هرگونه مطلب یا اقدامی که وحدت و همگرایی ملی را خدشه دار کند خلاف امنیت ملی است. سوال این است که چگونه میتوان در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی حضور داشت و بر کرسی ریاست آن هم تکیه زد، اما بدون در نظر گرفتن شرایط خطیر کنونی، در فضای مجازی مطلبی نوشت که بازی در زمین دشمن و آب به آسیاب او ریختن است؟
مجتبی ذوالنوری، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس روز جمعه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، مطالبی بسیار تند و خارج از شئون، درباره رییس جمهور مطرح کرد و نام مقام معظم رهبری را نیز در دیدگاههای شخصی خود به میان آورد. اگر قائل به ولایتمداری و انقلابی گری هستیم، رهبر انقلاب یکی از شاخصهای اصلی انقلابی بودن را ” تقوای سیاسی و دینی “ بیان میکنند. چگونه میتوان رییس کمیسیون امنیت ملی بود و داعیه انقلابی گری نیز داشت، اما به اصلیترین شاخص انقلابی گری از دیدگاه رهبرمعظم انقلاب بی اعتنا بود؟
این نماینده مجلس علت انتشار این متن را واکنش به سخنان چهارشنبه هفته گذشته رئیس جمهور عنوان کرده است. سخنانی که رییس جمهور درباره موضوع صلح امام حسن (ع) مطرح کرده و از آن برداشت شده بود که با انگیزه خاصی و با هدف زمینه سازی مذاکرات مجدد، بیان شده است.
در واکنش به این مطلب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، ابراهیم رضایی نماینده دشتستان و یکی از اعضای این کمیسیون نیز در فضای مجازی نوشت: "انقلابی بصیر، بیهوده نام رهبری را در کنار کلماتی بی منطق مثل اعدام وارد نمیکند“.
اکنون دولت در وسط میدان است. البته انتقادهای زیادی هم به عملکرد دولت در زمینه حل مشکلات معیشتی مردم وارد است، ولی جنگ تمام عیار و پیچیده تبلیغاتی و اقتصادی دشمن را نباید نادیده گرفت. امنیت ملی، همان کمیسیونی که آقای ذوالنوری رییس آن است اقتضا میکند، سنجیده سخن گوییم، مصالح ملی را در نظر داشته باشیم، از نام رهبری برای مقاصد سیاسی و جناحی خود خرج نکنیم و با دست خود، جای موضوعات اصلی و فرعی را تغییر ندهیم.
نویسنده: آمنه سادات ذبیح پور
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما