به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاي شينهوا، دبیرکل سازمان ملل گفت بیماری همه گیر کووید-۱۹ یک بحران مضاعف برای فقیرترین مردم جهان است و تلاشهای فوق العادهای برای مبارزه با فقر لازم است.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، روز شنبه از جامعه بین المللی خواست با همبستگی در کنار کسانی که در فقر زندگی میکنند، بایستند.
دبیر کل سازمان ملل روز ۱۷ اکتبر در پیامی به مناسبت در روز جهانی ریشه کنی فقر گفت: "بیایید در روز جهانی ریشه کنی فقر با همبستگی در کنار کسانی که در فقر زندگی میکنند، بایستیم، در همه دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ و پس از آن. "
وی افزود: "بیماری همه گیر کووید-۱۹ یک بحران مضاعف برای فقیرترین مردم جهان است. "
"اول این که آنها با بیشترین خطر قرار گرفتن در معرض این ویروس مواجه هستند و کمترین دسترسی را به مراقبتهای بهداشتی و درمانی با کیفت دارند. دوم این که آمارهای اخیر نشان میدهند این بیماری همه گیر میتواند امسال ۱۱۵ میلیون نفر را به سمت فقر سوق دهد - اولین افزایش در دهههای گذشته. زنان بیشتر از همه در خطرند، زیرا احتمال از دست دادن شغل در آنها بیشترتر است و از حمایت اجتماعی کمتری برخوردارند. "
گوترش گفت: "در این دوران غیرمعمول، ما به تلاشهای فوق العادهای برای مبارزه با فقر نیاز داریم. این بیماری همه گیر یک اقدام جمعی قدرتمند را میطلبد. "
دبیرکل سازمان ملل در ادامه افزود: "دولتها باید با سرمایه گذاریهای فعال و پایدار، تحول اقتصادی را تسریع کنند. ما به نسل جدیدی از برنامههای حمایت اجتماعی نیاز داریم که کسانی را که در اقتصاد غیررسمی فعالیت میکنند را نیز شامل شود. "
در سال ۱۹۹۲, سازمان ملل ۱۷ اکتبر را به طور رسمی به عنوان روز جهانی ریشه کنی فقر نامگذاری کرد. این روز هر سال در سراسر جهان گرامی داشته میشود. موضوع امسال "اقدام جمعی برای تحقق عدالت اجتماعی و زیست محیطی برای همه" است.