در نیمه نخست سال جهش حدود ۶ هزار تن محصول رب گوجه فرنگی در اصفهان تولید و به خارج از کشور صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان با اشاره به خرید بیش از دو برابری گوجه فرنگی نسبت به پارسال گفت : بیش از ۱۴ هزار تن محصول گوجه فرنگی از کشاورزان استانهای فارس، زنجان، کرمانشاه و همدان خریداری و در مجتمعهای صنایع تبدیلی اصفهان به رب گوجه فرنگی به روش اسپتیک تبدیل و به کشورهای اوراسیا صادر شد.
محسن حاجی عابدی افزود: محصولات صنایع تبدیلی رب گوجه فرنگی اصفهان با کسب استاندارهای بین المللی در نیمه نخست امسال به کشورهای چین، روسیه، آلمان، غنا و حاشیه خلیج فارس صادر شد.
رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها رب گوجه فرنگی تولید اصفهان در آن سوی مرزها
البته مایه خوشبختی و خبر خوبی است. اما گوجه فرنگی که حتی در ۱۰ تن از آن حتی یک عدد گوجه آفت زده یا کرم خورده نباشد آنقدر سم داخل آن است که یقیناً برای سلامتی بسیار بسیار مضر است. خودمان که میخوریم چاره ای نداریم اما خدا کند آنها بعد از آزمایش پس ندهند.