علل افزایش بیماران کرونایی در خوزستان
درصد افرادی که به وضعیت بحرانی میرسند افزایش پیدا کرده و میزان کشندگی و مرگ و میر نیز بیشتر شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازگفت: هر روز شاهد استفاده از واژه "رکوردزنی" در آمار کرونا هستیم، زیرا روز به روز بر تعداد موارد ابتلا و مرگ افزوده میشود.
دکتر سید محمد علوی افزود: در ابتدا این ویروس ناشناخته بود و فکر میکردیم قدرت آنچنانی ندارد، اما با تغیراتی که در ویروس ایجاد شده، همه دنیا را به زانو درآورده است.
وی ادامه داد: یکی از تغییرات این ویروس، آنتیژنیک است یعنی تغییراتی در ویروس ایجاد شده که از سیستم ایمنی فرار میکند و به این ترتیب، تعداد زیادی از افراد مجددا به عفونت مبتلا میشوند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان خاطر نشان کرد: افزایش واگیری و عفونتزایی را نیز شاهد هستیم. قدرت انتشار ویروس زیاد شده است و اگر قبلاً یکی دو نفر از خانواده به ویروس مبتلا میشدند اکنون تمام خانواده مبتلا میشوند.
علوی افزود: سومین تغییر ویروس، افزایش شدت بیماریزایی است؛ درصد افرادی که به وضعیت بحرانی میرسند افزایش پیدا کرده و میزان کشندگی و مرگ و میر نیز بیشتر شده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: با ویروسی سر و کار داریم که درمان و واکسن ندارد بنابراین تنها راه پیشگیری همان استراتژی شفا یعنی شستشوی مرتب دستها با صابون، رعایت فاصلهگذاری و استفاده از ماسک است. باید همه این دستورالعملهای بهداشتی با هم انجام شوند، زیرا هر کدام به تنهایی نمیتواند از بیماری پیشگیری کند.