با افزایش نظارت کارشناسان بر روند کشت؛
افزایش تولید ۲۰ درصدی سیب زمینی در خوی
پیش بینی میشود با ۲۰ درصد افزایش تولید بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیب زمینی در این شهرستان برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، مدیر جهاد کشاورزی خوی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما از
افزایش ۲۰ درصدی سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان خبر داد و گفت : پیش بینی می شود با ۲۰ درصد افزایش تولید، بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیب زمینی در این شهرستان برداشت شود.
امینی گفت: امسال در ۲۷۱ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خوی سیب زمینی کشت شده است.
وی استفاده از بذور پرمحصول و نظارت کارشناسان بر روند کاشت را از مهمترین عوامل افزایش تولیدسیب زمینی در این شهرستان اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی خوی میانگین براشت سیب زمینی از اراضی کشاورزی این شهرستان را بیش از ۳۰ تن در هر هکتاراعلام کرد و گفت : آکریا، بامبا، ماریفونا، جلی، اسپریت و دزیره از جمله ارقام کشت شده سیب زمینی در شهرستان خوی است.
بیشترین سطح زیر کشت این محصول درشهرستان در بخش صفایئه خوی است که بعلت آب و هوا و خاک مناسب و سازگار ۹۰ درصد این محصول بصورت مکانیزه در این منطقه کشت میشود.
ارزش تولید محصول سیب زمینی در شهرستان خوی امسال بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.