به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از رويترز، اولاف شولتس وزیر دارایی آلمان روز سه شنبه گفت آخرین دادههای اقتصادی این امیدواری را بوجود آورده است که اقتصاد آلمان بتواند در اوایل سال ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران بازگردد.
شولتس در مصاحبهای با تلویزیون سی ان بی سی گفت، افزایش سطح بدهی دولت آلمان یک مشکل نیست، زیرا این کشور میتواند با "رشد خوب" شرایط را حل کند.
شولتس این نگرانیها را که کمکهای دولتی باعث زنده ماندن مصنوعی شرکتهایی میشود که پس از بحران ناشی از بیماری همه گیر ویروس کرونا درگیر مشکلات مالی بودند، رد کرد.
دولت آلمان اقداماتی را انجام داده است از جمله مجوز دادن به شرکتها برای به تاخیر انداختن اعلام ورشکستگی تا پایان سال، که از مهلت اصلی تا پایان سپتامبر تمدید شده است. با این اقدامات، تعداد شرکتهای اعلام کننده ورشکستگی در آلمان در نیمه اول سال ۲۰۲۰ نسبت به دوره قبل از آن ۶٪ کاهش یافتند.
منتقدان میگویند به تعویق انداختن ورشکستگی، از سقوط "شرکتهای زامبی" جلوگیری نمیکند.
(شرکت هاي زامبي، اصطلاح رسانهای برای شرکتهایی است که برای ادامه فعالیتهای خود، نیاز به کمک مالی دارند، یا به شرکتهای بدهکاری اطلاق میشود که قادر به بازپرداخت بدهی خود میباشند، اما توان بازپرداخت اصل بدهی را ندارند.)
شولتس گفت شرکتها با وجود بحران، تصمیمات و تعدیلات لازم را اتخاذ میکنند. به عنوان مثال، بسیاری از شرکتها در حال حاضر به جای استفاده از کمکهای دولتی که به آنها امکان میدهد ساعت کار کارگران را کاهش دهند، در حال کاهش کارکنان هستند.
شولتس گفت "بحث در مورد شرکتهای زامبی مزخرف است. "