طعم شیرین کشمش تیزاب به مذاق کشاورزان زنجانی خوش نیامد
بخش عمدهای از انگور استان زنجان درپیچ وخم تیزآب به کشمش شدن نرسید.
به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان زنجان گفت:یکی از محصولات عمده باغی استان انگور است که سطح زیرکشت آن ۱۶ هزار هکتار است که ۱۱ هزار هکتار آن در دوشهرستان ابهر وخرمدره است.
یوسفی پور افزود:هم اکنون ۳۰ هزار بهره بردار در تاکستانهای استان مشغول به فعالیت هستند.
از آن جا که تولید انبوه انگور در استان فراتر از تازه خوری است فرآوری نیز به دست خود کشاورزان وسنتی انجام می شود.
اما امسال کشاورزان در فرآیند فراوری متوجه شدند که با گذشت ۱۵ روز هنوز محصولشان به کشمش تبدیل نشده است.
طولانی شدن پروسه خشک شدن انگور موجب شد بارشهای پاییزی فرا برسد و بسیاری از کشاورزان که با زحمت فرآوری محصولات خود را به مرحله نهایی رسانده بودند سردر گریبان بمانند.