به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه این پروژهها بدون دریافت هزینه
خط اختصاصی از صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی اجرا شد، گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه گازرسانی به عنوان یارانه ی قابل توجه برای واحدهای صنعتی و تولیدی استان منظور شده است.
هاشمی با بیان اینکه با اتصال این تعداد واحد صنعتی، هم اکنون هزار و ۴۹۲ واحد صنعتی و تولیدی استان از نعمت گاز طبیعی بهره مندند، افزود: امیدواریم در صورت نبود موانع و تأمین به موقع منابع مالی تا پایان امسال بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در خراسان جنوبی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شوند.
وی گفت: با گازرسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی خراسان جنوبی تاکنون ۵۱ میلیون لیتر سوخت مایع صرفه جویی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان افزود: سرعت گازرسانی در استان خراسان جنوبی بسیار پرشتاب است و در بخش صنایع نیز با همت تمامی کارکنان، در سال گذشته شرکت گاز خراسان جنوبی موفق به کسب رتبه دوم از نظر میزان شبکه اجرا شده است.
هاشمی در خصوص آخرین وضعیت گازرسانی به صنایع در خراسان جنوبی گفت: توانستیم راه ده ساله را در کمتر از دو سال طی کنیم به طوری که تنها در دو سال اخیر سرعت گازرسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی استان نسبت به میانگین سنوات قبل (از ابتدای تأسیس شرکت تا ابتدای سال ۱۳۹۷) بیش از ۱۰ برابر رشد داشته است.
وی ضمن تأکید بر اهمیت صنعت در رشد استان افزود: اگر نیازهای اساسی و اولیه همچون سوخت پاک که بهترین جایگزین سوختهای فسیلی است، برای صنایع فراهم شده باشد، وجود صنایع کوچک و بزرگ سبب ایجاد اشتغال و عدم مهاجرت مردم میشود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: خوشبختانه زیرساختهای لازم برای گازرسانی به بیش از ۹۰ درصد صنایع استان و همچنین همه شهرک ها، نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی فراهم شده که شرایط نویدبخشی را برای تحقق پیام مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید به ارمغان آورده است.