در پی انقضای بسته نجات اقتصادی ۲۵ میلیارد دلاری؛
مرخصی اجباری هزاران تن از کارکنان هواپیمایی آمریکا
در پی انقضای بسته نجات اقتصادی ۲۵ میلیارد دلاری، شرکت های هواپیمایی آمریکا هزاران تن از کارکنان خود را به مرخصی اجباری فرستادند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه خبری سی بی اس نیوز گزارش داد که مذاکرات بر سر ارائه دومین بسته نجات اقتصادی متوقف شده است و شرکتهای هواپیمایی هشدار دادند بدون این بسته، مجبور خواهند شد هزاران تن دیگر از کارکنان خود را به مرخصی بفرستند.
خبرنگار سی بی اس نیوز در گزارشی در این باره گفت: حدود ۴۵ هزار تن از کارکنان شرکتهای هواپیمایی از اول اکتبر یا اخراج شدند، یا به مرخصی فرستاده شدند. کنگره همچنان تلاش میکند بر سر تدابیری برای تمدید برنامه حمایت از دستمزدها توافق کند تا همه بتوانند همچنان در شغل خود بمانند. هالو نگران است اگر این کمک ارائه نشود، چطور باید اقساط خانهای را که فوریه خرید، بپردازد.
وی گفت: نمیتوانم تصورش را بکنم که حقوق نگیرم. هزینه بیمه درمانی هم که واقعاً زیاد است.
با دست کم ۴۴ هزار تن دیگر از کارکنان شرکتهای هواپیمایی تسویه حساب شده است و آنها مجبور به ترک شغل خود شده اند. بیش از ۷۴ هزار دیگر هم به مرخصی بدون حقوق فرستاده شده اند. این معضل فراتر از ترمینالهای فرودگاههاست، چرا که صنعت هواپیمایی به حمایت از ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار کارگر آمریکایی دیگر کمک میکند که معادل یک شغل از هر ۱۴ فرصت شغلی است، مثل شغلی که ترزا سانتوچی ۶۲ ساله از دست داد.
او که میگوید به زحمت امورات زندگی اش را پیش میبرد، از جمله بیش از ۵۰ نفری است که برای مجله اینفلایت شرکت هواپیمایی آلاسکا ایرلاینز کار میکردند؛ مجلهای که هم اکنون تعطیل شده است.
یکی از کارکنان گفت: آنها در اقدامی ناگهانی و غیرمنتظره دفتر ما را تخلیه کردند.
این بستههای آجیل روی دست این شرکت واقع در دالاس مانده است، چرا که شرکتهای هواپیمایی نمیتوانند از آن استفاده کنند. این کسب و کار، ۸۰ درصد کارکنان تعدیل شده اند.
بیماری همه گیر کووید ۱۹ تاثیر ویرانگری بر صنعت پارکینگ فرودگاه هم داشته است؛ صنعتی که قبل از کووید، حدود ۱۲ هزار نفر در آن کار میکردند. این صنعت بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار زیان کرده است.
ائتلاف«گروه اقدام هوانوردی» (The Air Transport Action Group) اعلام کرد: به علت همه گیری کووید - ۱۹، چهل و شش میلیون فرصت شغلی در سراسر جهان در معرض خطر قرار دارد که حدود چهل و یک میلیون نفر از آنان به هواپیمایی مربوط است.