آمادگی وزارت نیرو برای توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو، برای همکاری با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در راستای توانمندسازی شرکتهای کوچک و متوسط، دانشبنیان و فناور، اعلام آمادگی کرد.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما و به نقل از وزارت نیرو (پاون)، آقای محمدصالح اولیا در مراسم امضای تفاهمنامه گسترش زمینههای همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری که امروز (۲۰ مهر) بین وزارت نیرو و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار شد، افزود: لازم است فضا را برای ورود بخش خصوصی به صنعت آب و برق باز کرده و سازوکارهای این کار را تسهیل کنیم که پژوهشگاه نیرو در این زمینه قدمهای خوبی را برداشته است.
وی با اشاره به اینکه سختی ورود به صنعت، یکی از دغدغههای جدی شرکتهای دانشبنیان و فناور است که اغلب برای استاندارد محصولات خود با موانعی روبه رو هستندادامه داد: وزارت نیرو با توجه به ظرفیتهایی که دارد و مجموعهای از عناصر در کنار هم برای تخصصی کردن همکاریها در حوزه آب و برق، میتوانیم نه صرفا به خاطر این تفاهمنامه که در چارچوب توانمندسازی شرکتهای کوچک و متوسط، دانشبنیان و فناور از این ظرفیتها بهرهمند شویم و توان خود را بر کارهای مشترک بگذاریم.
اولیا گفت: فعالیتهای تحقیقاتی مشترک در چارچوب این تفاهمنامه پیشبینی شده است. تامین مالی یکی از دغدغههای ماست. با بهرهمندی از ظرفیتهای آزمایشگاهی و نیروی انسانی میتوان این استانداردها را راحتتر به شرکتهای کوچک و متوسط ارائه کرد و از این طریق امکان دسترسی ما تسهیل میشود.
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو افزود: فرصت و زمینه کار در این راستا زیاد است که امید میرود در عمل هم به خوبی موارد لازم را اجرایی کنیم تا منجر به دستاوردهای خوبی برای دو طرف شود.
در این نشست، همچنین معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با یادآوری همکاریهای پیشین وزارت نیرو و وزارت صنعت در دهههای گذشته گفت: این همکاریها نتیجه یکسری تعاملها بود که در آن مقطع شکل گرفت.
آقای محسن صالحینیا با یادآوری توانمندی وزارت نیرو در زمینه ساخت نیروگاه گفت: کشور در زمینه ساخت نیروگاه حرف برای گفتن دارد.
وی همچنین به مفاد تفاهمنامه اشاره کرد و افزود: این تفاهمنامه در زمینههای مختلفی از جمله تدوین استانداردها، بسیاری از ظرفیتها را میتواند فعال کند و شرکتهای متوسط و کوچک با تدوین استانداردها، در زنجیره تامین واحدهای بزرگ میتوانند کار خود را بهتر عملیاتی کنند.
صالحینیا همکاریهای آموزشی و تحقیقاتی در چارچوب تفاهمنامه را یادآوری کرد و گفت: این موارد اقدامهای خیلی خوب و متحولانهای است که در این ارتباط میتواند بیشتر کمک کند و لازم است این زیرساختها را بتوانیم با هم پیش برده و شرکتها را در زنجیره تامین مالی مناسب قرار دهیم.
وی افزود: این مسیر خوبی است، اما میطلبد که با تلاش بیشتری نیازهای همدیگر را شناسایی و در جهت پژوهشی و توانمندسازی بهکار گیریم.
این مقام وزارت صمت اضافه کرد: امید است این تفاهمنامه، مبنایی برای توسعه همکاریها باشد.