بالا بردن کیفیت تخم مرغ در استان سمنان
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از اجرا طرحی برای بالا بردن کیفیت و بهداشت تخم مرغ در استان سمنان در قالب رتبه بندی تخم مرغ در بخش رتبه بندی A و B خبر داد.
به گزارش خب
رگزاری صداوسیمای استان سمنان، حمیدرضا حسینی گفت: در استان سمنان ۴۲ واحد تخم گذار وجود دارد که تنها ۳۵ واحد آن فعالیت با ظرفیت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه دارند که ایجاد زنجیره تولید در بخش تخم مرغ از سیاستهای اصلی اداره کل دامپزشکی کشور است که در استان سمنان نیز اجرا شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه افزود: ایجاد زنجیره تولید از ابتدا تا انتها با هدف شناسنامه دار نمودن تخم مرغ خروجی و ایجاد بازار مصرف با برند است که در حال حاضر دو واحد تخم مرغ در استان سمنان در شهرهای شاهرود و گرمسار در این محله قرار گرفته اند.
حسینی در ادامه اظهار داشت: سیاست جدیدی که اداره کل دامپزشکی کشور و استان سمنان در دست اجرا دارند رتبه بندی تخم مرغ با حفظ حقوق شهروندی و کیفیت بخشی است که در قالبهای رتبههای A و B تعریف شده است.