تلاش برای رسیدن به خاموشیهای کمتر در اهواز
تاکنون مدت زمان خاموشی در طول سال از ۱۷۴۰ دقیقه در سال ۹۶ به ۷۵۹ دقیقه در سال ۹۸ رسید .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: در سالهای اخیر با انجام اصلاحات اساسی به منظور افزایش تابآوری تجهیزات و مقاومتر کردن ایزولاسیون شبکه، احداث دو مرکز بزرگ امور نگهداری و تعمیرات شبکه برق فشار متوسط در غرب و شرق اهواز با بهرهگیری از گروههای ویژه کار با خطوط برقدار، افزایش تابآوری و مقاوم کردن مکانیکی شبکه، مکانیزاسیون شبکه و بهبود وضعیت شاخصهای ایمنی، گامهای اساسی در مسیر پایداری، کاهش خاموشی و افزایش ایمنی برداشته شده است.
حسن کریمی افزود: در راستای انجام فعالیتهای زیربنایی در شبکه و با توجه به اینکه میانگین بار فیدرهای شهر اهواز ۱۰ مگاوات یعنی حدود ۲۰۰ آمپر است، ضروری بود گزارشهایی از جمله ترموویژن شبکه ظرف مدت ۴۸ ساعت دریافت شوند و به این منظور، سامانه مرصاد در شرکت توزیع برق اهواز راهاندازی شد.
وی ادامه داد: با ایجاد این سامانه، روزانه عیوب شبکه، اقدامات ترموویژن، آنالیز و تجزیه و تحلیل به موقع و آنی عیوب مشاهدهشده و اصلاح عیوب، یکسانسازی در فرآیند انجام کار ترموگرافی و ارسال گزارشها، انجام میشود که گامی اساسی در رسیدن به کاهش تلفات شبکه در چشمانداز ۱۴۱۰ است.
کریمی خاطر نشان کرد: تعویض ۷۳ هزار مقره سرامیکی و جایگزینی با مقرههای سیلیکونی، تعویض ۲۴ هزار کات فیوز و استفاده از پایههایی با قدرت کششی و مکانیکی بالاتر به منظور جلوگیری از خاموشیهای ناشی از طوفان، از جمله اقداماتی است که برای پایداری شبکه برق اهواز انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: با اجرای برنامههایی در شبکه برق اهواز تاکنون موفق شدهایم مدت زمان خاموشی در طول سال را از ۱۷۴۰ دقیقه در سال ۹۶ به ۷۵۹ دقیقه در سال ۹۸ برسانیم و همچنان در تلاش هستیم تا به هدف ۹۹ دقیقه خاموشی در چشمانداز۱۴۱۰ دست پیدا کنیم.