جروزالم پست افزود: ظاهراً این نگرانیها ناشی از این بود که رئیس جمهور با وجود آلودگی به کرونا، در ۴ اکتبر تصمیم گرفت با خودرو در اطراف بیمارستان والتر رید گشتی بزند، اقدامی که به عنوان یک نمایش تبلیغاتی غیرمسئولانه با انتقاد گسترده سیاستمداران، مردم، کارشناسان پزشکی و یکی از پزشکان این بیمارستان روبرو شد.
منابع خبری به نشریه آمریکایی وَنیتی فِر گفتند: «ترامپ جونیور فکر میکرد رفتار ترامپ (پدرش) احمقانه و جنون آمیز است.» آنها افزودند: ظاهراً پسر ترامپ تلاش کرد خواهر و برادرش اریک و ایوانکا، و دامادشان جارد کوشنر را وادار کند به خاطر رفتار رئیس جمهور مداخله کنند. هر چند، به نظر میرسد کوشنر و ایوانکا با او موافق نبودند.
منابع به ونیتی فر گفتند: «دونالد جونیور گفته است که میخواهد مداخله کند، اما جارد و ایوانکا مرتب به ترامپ میگفتند چه کار خوبی میکند.» بر اساس گزارشها دونالد ترامپ جونیور گفت: «نمی خواهم تنها کسی باشم که به او میگوید رفتارش احمقانه و جنون آمیز است.»
در حالی که ظاهراً اعضای خانواده ترامپ درباره اقدامات او (در بیمارستان) در ۴ اکتبر اختلاف نظر دارند، اما به نظر میرسد همه آنها درباره فعالیت وی در توئیتر نگرانند، به ویژه بعد از ۱۲ توئیتی که بامداد دوشنبه منتشر کرد و همگی شان با حروف درشت نوشته شده بود.
یکی از منابع به ونیتی فر گفت: «همه آنها نگرانند و تلاش کرده اند او را متقاعد کنند توئیت نفرستد.» این نگرانیها همزمان با نگرانیها درباره وضع روانی ترامپ، به ویژه به خاطر عوارض جانبی احتمالی داروهایی است که برای درمان کرونا مصرف کرده است، به ویژه داروی استروئیدی دگزامتازون. لوئیس کاپلان، جراح دانشگاه پنسیلوانیا دوشنبه به ان بی سی نیوز گفت: این دارو که معمولاً برای کاهش التهاب و جلوگیری از جراحت ریه فقط در موارد شدید تجویز میشود، عوارض جانبی همچون خشم یا خوشحالی شدید دارد.
وی افزود: «بعضی بیماران ممکن است پس از درمان با استروئیدها به عوارض روانی همچون خوشحالی و شعف، بی ثباتی روحیه، خشم یا جنون دچار شوند. این موارد نادر است، اما اتفاق میافتد و ما آنها را عوارض جانبی ناخواسته درمان استروئیدی میدانیم.» دیگر عوارض جانبی شامل مشکلات فیزیکی همچون تاربینی و نامنظم شدن ضربان قلب است.
با وجود این، برخی دیگر از متخصصان پزشکی گفته اند این خطرات به اندازهای که به نظر میرسد، بد نیست. به گفته ریچارد شوارتستاین، از دانشکده پزشکی هاروارد، دگزامتازون ممکن است موجب هذیان گویی در بیماران سالمند شود، اما خطر این عارضه کم است و در مورد همه بیماران رخ نمیدهد.