به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، این مراسم صبح امروز مطابق دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت شیوه نامههای بهداشتی با حضور مسئولان و کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت برگزار و به صورت زنده از شبکههای اجتماعی پخش شد.
در این مراسم پس از قرائت زیارت اربعین و مرثیه سرایی حاج مصطفی خرسندی و حاج علی فراهانی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی از اربعین بعنوان یک نماد بزرگ از حرکت عاشورا یاد کرد که این قیام را فزاینده، فراگیر و زنده نگاه داشته است.
وی با بیان اینکه زیارت اربعین بصیرت انسان را افزایش میدهد، افزود: در زیارت نامه عاشورا تولی و تبری نهفته است، ولی دقت در مفاهیم زیارت اربعین به افزایش بصیرت انسان منجر میشود.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به عبارت "وَ مَنَحَ النُّصْحَ" در زیارت اربعین، امام حسین (ع) را خیرخواه مردم دانست و گفت: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) حتی خیرخواه دشمن بود و در صحبتها، پیامها، خطبهها، نامهها و کلمات قصارشان همانند پدر بزرگوارشان؛ امام علی (ع) نسبت به مردم خیرخواه بود و در قضایای عاشورا قبل ازهرکاری اتمام حجت میکرد.
وی به عبارت "فَأَعْذَرَ فِی الدُّعَاءِ" در زیارت اربعین اشاره کرد و با بیان اینکه امام حسین (ع) جای عذربرای کسی باقی نگذاشت، اظهار داشت: حسین بن علی تا جایی که میتوانست روشنگری و در راه اسلام فداکاری کرد تا افراد بیدار شوند.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه از دنیا گرایی و حب دنیا بعنوان یکی از شاخصههای جبهه باطل نام برد و گفت: عزاداری برای امام حسین (ع) اگر دنیا ما را فریفته و گول زده باشد، فایدهای ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به آیه ۵ سوره فاطر تصریح کرد: مواظب باشیم که دینا گول مان نزند و هشیار باشیم تا دچار غرور نشویم، چون اگر حب به دنیا سراغ انسان بیاید حق را ناحق خواهد کرد که از ویروس کرونا هم بدتر است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب یکی دیگر از شاخصهای جبهه باطل را تکبر بیان کرد و گفت: ریشه تکبر برخی از داشتههای انسان است درحالیکه داشته ها، پاسخگوئی و مسئولیت را بالا میبرد و تکبر ریشه اعتقادات و دین انسان را میسوزاند و جبهه باطل اینگونه است.
وی با بیان اینکه بهشت جای کسانی است که از کبر دور و عبد خدا باشند، با استناد به آیه ۲۳ سوره نحل اضافه کرد: باریتعالی مستکبر و کسی که خود را برتر از دیگران میداند دوست ندارد، ما پیرو پیامبری هستیم که مانند دیگران بود و برتری برای خود قائل نبود