هشدار افزایش سرایتپذیری کرونا در خانوادهها
امروزمشاهده میشود که به کرات در یک خانواده تمام اعضای خانواده مبتلا میشوند بنابراین شانس سرایت بیماری، به شدت افزایش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وضعیت کرونا در کل کشور مناسب نیست و اکثر استانهای کشور در وضعیت قرمز یا نارنجی که دست کمی از قرمز ندارد.
دکتر سیدمحمد علوی افزود: این وضعیت قابل پیشبینی بود؛ بارها هشدار داده بودیم که ممکن است در فصل پاییز از این بیماری آسیب زیادی ببینیم و متاسفانه هشدارها به حقیقت پیوسته است.
وی ادامه داد: خوزستان در آغاز خیز جدی بیماری است، اگر مردم رعایت کنند و استراتژی شفا یعنی شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، فاصلهگذاری اجتماعی و به ویژه پرهیز از شرکت در تجمعات و مسافرت و استفاده از ماسک، را رعایت کنند پیک دوم را بدون مخاطرات جدی پشت سر میگذاریم.
علوی خاطر نشان کرد: خواستار اعمال محدودیتها متناسب با وضعیت قرمز بودهایم و طبق اعلام سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان، محدودیتهایی اعمال شده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخلاف قبل که فکر میکردیم کودکان به این ویروس مبتلا نمیشوند، اکنون کودکان هم مبتلا میشوند و برخلاف تصور قبلی که فکر میکردیم مرگ و میر بیشتر افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینهای را فرا میگیرد، مرگهای جوانان بدون بیماری زمینهای را نیز داشتهایم.
علوی با تاکید بر لزوم سختگیری در رعایت شیوه نامه های بهداشتی در جامعه افزود: در زمان بروز بیماری به صورت اپیدمی باید با قانون اپیدمی با آن برخورد کرد؛ کنترل اپیدمی با خواهش و التماس نمیشود و هیچ کشوری بدون انضباط نتوانسته اپیدمی را کنترل کند.
وی گفت: معتقد هستم به این زودی واکسن موثری برای کرونا ساخته نمیشود و دیدیم که تعداد زیادی از مبتلایان، مجددا مبتلا شدند. قبلا حداقل عفونت مجدد ۱۴ درصد عنوان میشد، اما اکنون میگویند ۲۰ تا ۳۰ درصد افراد پس از بهبود کامل، مجددا دچار عفونت شدهاند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: تنها چاره ما رعایت دستورالعملهای بهداشتی است؛ شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، رعایت آداب سرفه و فاصلهگذاری دو متری، پرهیز از حضور در اجتماعات و استفاده صحیح از ماسک باید انجام شود.