روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت؛
ترامپ همچنان دروغ میگوید
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به ابتلای دونالد ترامپ به کرونا پرداخت و نوشت، ترامپ همچنان به دروغگوییهای خود ادامه میدهد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه لس آنجلس تایمز در گزارشی با عنوان "دروغهای ترامپ درباره کرونا دامن گیر خود او شد" نوشت، دوره ریاست جمهوری ترامپ با یک دروغ آغاز شد و اکنون این سابقه دروغگوییهای او در حال تضعیف دولت درست در زمانی است که به بیشترین سطح اعتماد نیاز دارد.
در این گزارش آمده است که در حالی که ترامپ همچنان از تأثیرات ناشی از کووید ۱۹ رنج میبرد - در ارتباط با سطح واقعی ابتلای او شرایط او در حال حاضر سوالاتی مطرح است و به این سوالات هنوز پاسخی داده نشده است - رسانههای خبری و کشوری که او به آن خدمت میکند روز شنبه با یک سری تناقضات و اطلاعات غلط مواجه شدند. البته این موضوع جدیدی نیست.
در تابستان امسال، بخش حقیقت یاب روزنامه واشنگتن پست بیش از ۲۰ هزار مورد از ادعاهای اشتباه یا گمراه کننده ارائه شده از سوی رئیس جمهور آمریکا را از زمان به قدرت رسیدن او شناسایی کرد و همین موضوع یکی از دلایل تقلای او برای انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا محسوب میشود. اما این موضوع سبب بر طرف شدن این ابهامات نشده است.
"کیتلین هال جامیسون"، کارشناس ارتباطات سیاسی در دانشگاه پنسیلوانیا در سخنانی گفت: "لحظاتی وجود دارد که طی آن باید به رئیس جمهور و دفتر ریاست جمهوری و به طور کلی کاخ سفید اعتماد شود، زیرا کشور باید بداند ما رئیس جمهوری داریم که توانایی انجام وظایف خود را دارد. "
او همچنین گفت: "اگر این اعتماد وجود نداشته باشد، ما نمیتوانیم به اظهاراتی اعتماد کنیم که سبب اطمینان بخشی در این باره میشود که او در واقع قادر به انجام وظایف خود است. کوین مادن که یک کارشناس مسائل راهبردی ارتباطات که تجاربی در کنگره داردو در سه کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری جمهوریخواه هان حضور داشته است، در ارتباط با این موضوع صریحتر میباشد. او در سخنانی گفت: "مرغها برای استراحت کردن به لانه میآیند. ".
اما این یک ادعای بی خطر و به راحتی قابل انکار در این باره نیست که تعداد افراد حاضر در مراسم تحلیف ترامپ بیشتر از هر زمانی در تاریخ آمریکاست. بلکه این یک موضوع واقعی مرتبط با مرگ و زندگی است و شامل ویروسی میشود که بیش از ۲۰۹ هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده و اکنون رئیس جمهور خود آمریکا و بسیاری از افراد قدرتمند در حزب جمهوری خواه نیز به آن مبتلا شده اند.
نظرسنجی انجام شده توسط موسسه گالوپ در ماه ژوئن نشان داد که تنها حدود یک سوم آمریکاییها یا همان ۳۶ درصد رئیس جمهور ترامپ را فردی صادق و قابل اعتماد میدانند. این در حالی است که یک چهارم آمریکاییها در مورد استیضاح رئیس جمهور کلینتون پس از دروغ گفتن او در مورد داشتن رابطه با یک خانم در کاخ سفید این نظر را داشتند.
رتبه شگفت انگیز ترامپ تعجب آور نیست و این مسئله نشان دهنده یک اختلاف عمیق حزبی است. دموکراتها همیشه برخلاف دیدگاههای بسیار مطلوب جمهوری خواهان، رتبههای پایین تری از ترامپ را ارائه میدهند. اما حتی برخی از اعضای حزب جمهوری خواه نیز نسبت به رهبر حزب خود مشکوک شده اند. در سال ۲۰۱۷، از هر ۱۰ جمهوری خواه بیش از ۸ تن فکر میکردند ترامپ قابل اعتماد است. سه سال بعد، این تعداد به تقریبا هفت نفر از هر ده تن رسید.
عدم ارائه حقیقت از سوی ترامپ روند حرکت او به سوی انتخاب مجدد را کند کرده است.
جو بایدن ، در جریان مناظره ریاست جمهوری هفته گذشته گفت: "همه آنچه که ترامپ تاکنون گفته است شامل دروغ میشود و همه میدانند که او دروغگو است.
جان آنزالون که در ارتباط با بایدن یک سری نظرسنجیهایی را انجام میدهد در سخنانی گفت: "ما شاهد فردی هستیم که به نظر مردم آمریکا صادق نیست، آنها همچنین بر این باورند که او یک دروغگو است.
ترامپ قبل از اینکه رئیس جمهور آمریکا شود، در کار ساخت و ساز املاک و مستغلات در شهر نیویورک بود که برای فروختن ساختمان هایش لحن خاصی را در پیش گرفته بود. او این کار را "اغراق واقعی" مینامید.
مایکل دی آنتونیو کسی که زندگی نامه ترامپ را نوشته است در سخنانی گفت: "زمانی که به روزهای گذشته باز میگردیم، وقتی او دو یا سه بار در مورد ثروت خود اغراق کرد، هیچ کس در این باره چیزی نگفت. " او همچنین گفت: "دروغ هرگز مهم نبوده است و گفتن حقیقت ضروری نبود. تنها چیزی که ضروری این بود که او فردی قابل قبول باشد. "
طی سالها، ترامپ سعی کرده است رسانهها را به عنوان منبع انتشار "اخبار جعلی" تضعیف کند. اکنون او به بسیاری از بازارهای مشابه اعتماد میکند تا به آمریکاییهای ناآرام اطمینان دهد که رهبر این کشور سرحال است.
گزارشهای خبری منتشر شده در روز شنبه مملو از سخنان گمراه کننده کاخ سفید و پیامهای متناقضی بود که نه تنها سلامت رئیس جمهور بلکه عملکرد دولت و فراتر از آن، خود کشور را زیر سوال میبرد.
استیون وایت استاد علوم سیاسی در دانشگاه سیراکیوز در سخنانی گفت: "ما نمیدانیم رئیس جمهور تا چه اندازه عملکرد خوبی دارد. "
او همچنین گفت: "این همان چیزی است که شما در رژیمهای استبدادی میبینید. ما شاهد یان موضوع در دموکراسیها نیستیم. "