وزیر آموزش و پرورش:
برای بهره مندی همه دانش آموزان برنامه ریزی کرده ایم
حاجی میرزایی گفت: همه دروس مقاطع تحصیلی از طریق تلویزیون و کانالهای مختلف در تمام جغرافیای ایران تقریبا وجود دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، در جلسه شواری آموزش و پرورش استان کرمان حاجی میرزایی گفت: تمام دغدغههای اولیا مدارس و دانش آموزان و نیز مسولان را در دستور کار قرار میدهد.
وی افزود: بنیانیترین حرکت برای تحول در جامعه نیاز به تحول کارساز در تعلیم و تربیت جوامع دارد و در همین راستا بایستی به موضوع آموزش و پرورش و فعالان این عرصه توجه ویژه داشت.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود بیش از ۱۵میلیون دانش آموز گفت: بحران کرونا باعث شد با همت همگانی بتوانیم سبک جدیدی از آموزش را شروع کنیم و باید از این ظرفیت عظیم یعنی آموزش در بستر فضای مجازی حمایت کنیم و قول مساعد داد اشکالات برطرف شوند.
حاجی میرزایی همچنین گفت: باید سرانه آموزشی در استان کرمان توسعه یابد و تجهیز هنرستانهای کشور با اعتبار ۱۰۰میلیارد تومان در دستور کار است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۳میلیون دانش آموز کشور از آموزشهای آنلاین محرومند خاطرنشان کرد: ما تلاشمان بر این است که هیچ دانش آموزشی از تحصیل باز نماند و در این راستا باید از ظرفیت رسانه ملی و یا تشکیل کلاسهای حضوری در مناطق کم جمعیت و مناطق سفید بهره گرفت.
وزیر تامین مسکن برای فرهنگیان، توسعه مدارس شبانه روزی و نظام مراقبت سلامت دانش آموزی را از جمله مهمترین اولویتهای این وزارت بیان کرد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان هم خواستار ترویج مکتب حاج قاسم در دروس دانش آموزان شد.
امام جمعه کرمان گفت مشکل بدهی آموزش و پرورش استان به اوقاف باید در سطح ملی برطرف شود.
آقایان زاهدی و پورابراهیمی نمایندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی هم بر ارتقای سرانه آموزشی بویژه در مرکز استان، اصلاح نظام رتبه بندی فرهنگیان بر اساس شایسته سالاری، ساماندهی مدارس اتباع بیگانه، توسعه وسایل کمک آموزشی نوین و رفع کمبودها در مدارس دولتی و هنرستانها تاکید کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: ساختار آموزش به دانش آموزان با در نظر گرفتن مسائل بهداشتی چیده شده است و از ۸هزار و ۴۰۰مدرسه بازدید شده در استان تنها یک مدرسه مشکل داشت که تعطیل شد.
اسکندری نسب اختصاص ۱۱میلیارد تومان کمک برای خرید لوازم بهداشتی، اختصاص بیش ازیک میلیارد تومان وسایل ورزشی در مناطق محروم، راه اندازی ۸۰۰سرویس بهداشتی در مدارس مناطق محروم، تجهیز ۳هزار و ۲۰۰روستای استان به اینترنت و دسترسی ۷۵درصد از دانش آموزان استان به آموزشهای آنلاین را از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در مدارس استان پس از شیوع ویروس کرونا عنوان کرد.