مدیریت غله در تولید نان با کیفیت از مزرعه تا سفره
توزیع ۲۱۲ هزار تن آرد یارانهای بین نانوایان استان
نیمه نخست امسال، ۲۱۲ هزار تن آرد یارانهای بین نانوایان استان اصفهان توزیع شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، این استان را در زمینه صرفه جویی نان از استانهای برتر کشور معرفی کرد و گفت: این میزان آرد یارانهای برای پخت نان بین چهار هزار و ۸۵۰ نانوای فعال این استان توزیع شد.
محسن ضیائی، میزان توزیع آرد را در ماه حدود ۳۵ هزار و ۲۷۰ تن بیان کرد و افزود: سرانه مصرف ماهانه آرد هر نفر ۶ کیلو و ۶۰۰ گرم و برای تهیه سرانه آرد حدود هفت کیلو و ۸۰۰ گرم گندم نیاز است.
وی، ۱۸ کارخانه آرد سازی این استان را تامین کننده آرد مورد نیاز نانوایان ازطریق پیمانکار دانست و گفت: کیفیت نان تولیدی استان اصفهان بر اساس آمار مرکز پژوهشهای غلات وابسته به وزارت صمت جزو سه استان برتر کشور است.
محسن ضیائی افزود: کارشناسان این مدیریت بامشارکت سازمان صمت، فرمانداریها، شبکه بهداشت و درمان و اداره کل استاندارد برکیفیت آرد و نان تولیدی نظارت کامل دارند و شهروندان میتوانند تخلفات را از طریق تلفن ۱۲۴ و یا مراجعه به فرمانداریها، ادارات صنعت و معدن و شبکه بهداشت و درمان و اداره کل غله گزارش دهند.
وی، نانوایان برای تخمیر خمیر مورد نیاز خود را مکلف به استفاده از خمیر مایه استاندارد دانست و گفت: مصرف هرگونه جوش شیرین و یا جوهر قند غیر قانونی است و کارگروه آرد و نان و دیگر دستگاههای نظارتی استان بر این موضوع تاکید و نظارت دارند و در صورت احتمال تخلف با نانوایان متخلف برخورد قاطع میکنند.